http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara Geçici Hesap Kapatılması Hakkında

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,175
58,287
113
Yıllardır aktif olarak kullandığım oynadığım hesabı satacak kadar keriz değilim bir bilişimci olarak riskini biliyorum fazlası olduğu için uğraşmıyorum karakol vs gerekyok
Kac milyarin var kardes bu parayi iplememek icin insanin milyari falan olmali.bende bi kuskulandim yorumlari okuyunca sanki isin icinde baska bi is var gibi.insan nasil 160k icin ugrasmaz garip bi durum

mehmetbrk4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
967
113
Kardes banada aynisi olmustu aynen yasadiklarini yasadim ugrastim icindeki para icin 1 seneden fazla oldu neyse allem ettim kullem ettim hesaptaki parayi banka hesabima cekmem icin actilar parayi cekdim dahada girmedim bakmadim hic acikmi diye 1 hafta sonra mail geldi hesabiniz kullanima acilmistir vs vs ogun bugundur kullaniyorum.actirmak icin hic ugrasmadim kapatin ak bu kdr dandik oldugunuzu bilseydim hic kullanmazdim modunda takiliyordum.suan aktif kullaniyorum hemen hergun islemim var market olsun yatirim cekim olsun surekli kullaniyorum.160k az parami yahu ceza yesen 40k mi ne yiycen 130k havayami gitsin
Şu an cezası 70-90 arası bro o yüzden gözüm görmüyor