- 2,653
- 597
- 113
Kral ne anlamı var maç açık ve net 7-1 bitti iade yapaarlarsa harbi büyük oevladlıhıdır ve daha betco da kupon yapmam şahsenEninde sonunda düzelir ha ibnelik yapmak isterseler iade ederler o oranı başıma geldi bir iki defa
Şuan aynısını yaşıyorum ben de 1-72 saat arasında risk birimi inceledikten sonra sonuçlanacak diyorlar sürekli sağlayıcı kaynaklıymış. Ben de sinirden canlı desteğe sardım bağlanıp duruyorum darlıyorum.Arkadaşlar Alt yapı salağa mı yatıyor bu maçtan çok kişi parayı vurdu sanırım Maç 7-1 Paok galibiyeti ile sonuclandı Yunanistan Kupası ve 18:30 da biten maç hala beklemede kafayı mı yediler ?Ekli dosyayı görüntüle 672886
Sabırlı olun eninde sonunda sonuçlancakŞuan aynısını yaşıyorum ben de 1-72 saat arasında risk birimi inceledikten sonra sonuçlanacak diyorlar sürekli sağlayıcı kaynaklıymış. Ben de sinirden canlı desteğe sardım bağlanıp duruyorum darlıyorum.
Elbette ki sonuçlanır ama olan durum harbiden soğutuyor insanı hocam.Sabırlı olun eninde sonunda sonuçlancak
Sabırlı olElbette ki sonuçlanır ama olan durum harbiden soğutuyor insanı hocam.
reis hırslık bişi yokki mecbur beklıyoruzSabırlı ol
Sakin kal yat kafayı vur dinlen yarın bülten geniş .. hırs yapma ..
Dinlenin dostlar yarın ola hayırolareis hırslık bişi yokki mecbur beklıyoruz
nöbetteyim dost yatsaydı bi nba yapardık zaman geçerdiDinlenin dostlar yarın ola hayırola
Şafak kaç reis 🧐nöbetteyim dost yatsaydı bi nba yapardık zaman geçerdi
94Şafak kaç reis 🧐
O yüzden düştüysen gerisi gelir reis
460 la başladım
gelsin dayım ya valla askerlik çok saçma bişiO yüzden düştüysen gerisi gelir reis
ahahaha eski zamanlar zordu460 la başladım
1 ay acemi yaptım
Ustaya gittim 365 e düştü 🧐