http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pandemi Günlerinde İstanbul Hayatı

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,227
7,365
113
Arkadaşlar 3-4 günlüğüne kız arkadaşımı ziyaret etmeye gideceğim İstanbul'a ama çok böyle gezilecek yer falan bilmiyorum , nerelere gidilir hele bu pandemi esnasında ne yapılır taktik var mı şunu yap bunu yap diyen alfalar çıkar mı ^^

BLedsoe

Üye
Yeni Üye
27
7
8
Arkadaşlar 3-4 günlüğüne kız arkadaşımı ziyaret etmeye gideceğim İstanbul'a ama çok böyle gezilecek yer falan bilmiyorum , nerelere gidilir hele bu pandemi esnasında ne yapılır taktik var mı şunu yap bunu yap diyen alfalar çıkar mı ^^
Hangi yakada araba varmı bütcen ne delik delik her türlü :)

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,227
7,365
113
Hangi yakada araba varmı bütcen ne delik delik her türlü :)
bütçe sıkıntısı yok maaşım yeni yattı zaten , beylikdüzünde oturuyo ama istanbula incez araç var sadece gidilecek yerler lazım ben istanbula hayatımda 50 60 kere gittim ama hep TT Arenaya gittim maç izlemeye gezmedim hiç :D

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,798
1,955
113
bütçe sıkıntısı yok maaşım yeni yattı zaten , beylikdüzünde oturuyo ama istanbula incez araç var sadece gidilecek yerler lazım ben istanbula hayatımda 50 60 kere gittim ama hep TT Arenaya gittim maç izlemeye gezmedim hiç :D
Reis adalar Kadıköy Beşiktaş bir vapur gezisi bence on numara plan iyi eğlenceler:)

BLedsoe

Üye
Yeni Üye
27
7
8
Dostum adalarmış vapur bunlar klişe artık liseli cocukları yapıyor Madem Araban var maaşın yattı kıx kulesıne karsıdan bakan yerde degil icine gir sen ortadan istanbula bak :) cokda pahalı degil sonra kadıköy çamlıca tepesıne cık :) Hatıra kalıcak yerler Piere lottiye teleferikle cık sana hatıra kalsın :)

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,227
7,365
113
Dostum adalarmış vapur bunlar klişe artık liseli cocukları yapıyor Madem Araban var maaşın yattı kıx kulesıne karsıdan bakan yerde degil icine gir sen ortadan istanbula bak :) cokda pahalı degil sonra kadıköy çamlıca tepesıne cık :) Hatıra kalıcak yerler Piere lottiye teleferikle cık sana hatıra kalsın :)
bu güzel fikir kız kulesine gitmek , maddi açıdan hiç önemli değil mutlu olsun kafi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,448
85,153
113
bu güzel fikir kız kulesine gitmek , maddi açıdan hiç önemli değil mutlu olsun kafi
git gülhaneye uzan çimlere bi enerjini at toprakta uyuyunca bebek gibi uyanıyo insan hem ordan ayasofyaya geçer 2 rekat namaz kılarsın bu sıra cok haram yedin :D sonra çengelköye git biraz ters ama olsun al tatlını otur deniz kenarına kafa dinle, kadıköymüş besiktasmıs bebekmiş bunlar hikaye insanlardan kacmaya calıs

BLedsoe

Üye
Yeni Üye
27
7
8
git gülhaneye uzan çimlere bi enerjini at toprakta uyuyunca bebek gibi uyanıyo insan hem ordan ayasofyaya geçer 2 rekat namaz kılarsın bu sıra cok haram yedin :D sonra çengelköye git biraz ters ama olsun al tatlını otur deniz kenarına kafa dinle, kadıköymüş besiktasmıs bebekmiş bunlar hikaye insanlardan kacmaya calıs
Gülhane ne bro mekanı :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
@Shellac hocam kusura bakmayın ama erosus süresiz banlanmış, konuda gördüm. haddim olmayarak soruyorum. arkadaş eskilerden, çok yazık oldu. banını kaldıramazmısınız. arkadaş ne yaptı sorması ayıp

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,655
3,409
113
bütçe sıkıntı değilse anadolu hisarında lacivert var akşam yemeğine gidebilirsin manzara müthiştir 😉

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,227
7,365
113