http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Padişahbet Çekiliş

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,239
2,326
113
bu zamana kadar sitelerin yılbaşı biletlerine bel bağlayıp g*tünü doğrultan görülmedi boş heveslere kapılmayın.

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,239
2,326
113
bu zamana kadar sitelerin yılbaşı biletlerine bel bağlayıp g*tünü doğrultan görülmedi boş heveslere kapılmayın.
Özellikle yok slotları hileli yok bilmem neresi hileli diye siteleri kötüleyen insanların sitelerden yılbaşı bileti alması ve umudu olması beni ayrı güldürüyor. konu sahibi veya konu içerisinde yazan kişiler için söylemiyorum genel olarak böyle bir algı var.

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,011
3,956
113
Özellikle yok slotları hileli yok bilmem neresi hileli diye siteleri kötüleyen insanların sitelerden yılbaşı bileti alması ve umudu olması beni ayrı güldürüyor. konu sahibi veya konu içerisinde yazan kişiler için söylemiyorum genel olarak böyle bir algı var.
Sen konuları nerelere bağladın be birader

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
964
113
Beyler kredi kartı eksilerde falanda sitede bilet yerim nasıl eksilerde oldu bayadir öyle bu durumu yaşayan var mı 😂
Bir ara sistem çekimleri de yatırım gibi sayıp bilet hakkı verdi o yüzden - bakiyeler göründü