Beyler kredi kartı eksilerde falanda sitede bilet yerim nasıl eksilerde oldu bayadir öyle bu durumu yaşayan var mı 😂
Ekli dosyalar
-
348.3 KB Görüntüleme: 149
Benim toplam bilet sayıma baksana başlarda hep yarım var aslındaBeyler kredi kartı eksilerde falanda sitede bilet yerim nasıl eksilerde oldu bayadir öyle bu durumu yaşayan var mı 😂
Benimde 71 tane var sonra siteye borclandim yatirdikca düşüyor eksiden jffjjffhjBenim toplam bilet sayıma baksana başlarda hep yarım var aslında
Özellikle yok slotları hileli yok bilmem neresi hileli diye siteleri kötüleyen insanların sitelerden yılbaşı bileti alması ve umudu olması beni ayrı güldürüyor. konu sahibi veya konu içerisinde yazan kişiler için söylemiyorum genel olarak böyle bir algı var.bu zamana kadar sitelerin yılbaşı biletlerine bel bağlayıp g*tünü doğrultan görülmedi boş heveslere kapılmayın.
Sen konuları nerelere bağladın be biraderÖzellikle yok slotları hileli yok bilmem neresi hileli diye siteleri kötüleyen insanların sitelerden yılbaşı bileti alması ve umudu olması beni ayrı güldürüyor. konu sahibi veya konu içerisinde yazan kişiler için söylemiyorum genel olarak böyle bir algı var.
Kasim ayinin yatirimlari yanlislikla dahil edilmis sonra onlari geri aldilar oyle dedi temsilciBeyler kredi kartı eksilerde falanda sitede bilet yerim nasıl eksilerde oldu bayadir öyle bu durumu yaşayan var mı 😂
Bir ara sistem çekimleri de yatırım gibi sayıp bilet hakkı verdi o yüzden - bakiyeler göründüBeyler kredi kartı eksilerde falanda sitede bilet yerim nasıl eksilerde oldu bayadir öyle bu durumu yaşayan var mı 😂
Bu arada sifirlayabiliyon ha temsilci bana eksideyse sifirlayalim dedi de benimki degildiBeyler kredi kartı eksilerde falanda sitede bilet yerim nasıl eksilerde oldu bayadir öyle bu durumu yaşayan var mı 😂
Söylemistim cekiliste bir sorun var düzelecek denmişti ben de bida sormadımBu arada sifirlayabiliyon ha temsilci bana eksideyse sifirlayalim dedi de benimki degildi
Yatirim yapiyosan soyle dost bosa gjtmwsin biletlerSöylemistim cekiliste bir sorun var düzelecek denmişti ben de bida sormadım