- 9,259
- 3,918
- 113
Ya kardeş ne özrü insanlık hali binbir derdimiz var illaki işin vardır gelemişsindir takipteyiz bol şansarkadaşlar hepinizden özür dilerim birazdan devam
Ya kardeş ne özrü insanlık hali binbir derdimiz var illaki işin vardır gelemişsindir takipteyiz bol şansarkadaşlar hepinizden özür dilerim birazdan devam
Bol sans dostumkasa 300 150x2 iki kere basip hepsini dagiticaz
bol şansyaptigimin hatali oldugunu biliyorum ama mazeretimi dile getirmiyecegim farkli fikirlerde olanlar olabilir hak veriyorum
Sıkıntı yokki dost açıklamalık bi durum yok ortadayaptigimin hatali oldugunu biliyorum ama mazeretimi dile getirmiyecegim farkli fikirlerde olanlar olabilir hak veriyorum
Bol şanslar dostyaptigimin hatali oldugunu biliyorum ama mazeretimi dile getirmiyecegim farkli fikirlerde olanlar olabilir hak veriyorum
Valla bro saçmalama olabiliryaptigimin hatali oldugunu biliyorum ama mazeretimi dile getirmiyecegim farkli fikirlerde olanlar olabilir hak veriyorum
O zaman rosenborga gol çağıralım
Sağlık olsun gerisi düzelir dostyaptigimin hatali oldugunu biliyorum ama mazeretimi dile getirmiyecegim farkli fikirlerde olanlar olabilir hak veriyorum
Bol şans gelir bu
soyunma odasından mi atcaklar dostGeliyo gol geliyo