Arkadaşlar Salzburg oyuncusu Karim Konate oyuncusu ilk 11'de yok yedekte de hatta sakatlananlarda da yok nerde bu oyuncu ???
Ekli dosyalar
-
206.1 KB Görüntüleme: 80
Ne oluyor böyle olunca, paran iade mi oluyor?Arkadaşlar Salzburg oyuncusu Karim Konate oyuncusu ilk 11'de yok yedekte de hatta sakatlananlarda da yok nerde bu oyuncu ???
Kayınpedere bir yemek götür, gel sonra bulursun hayır işlemeni bekliyor oyuncuArkadaşlar Salzburg oyuncusu Karim Konate oyuncusu ilk 11'de yok yedekte de hatta sakatlananlarda da yok nerde bu oyuncu ???
Eğer tamamen yoksa iade olur evet veya oyuna girmezse ama benimki hiç yok 😄😄Ne oluyor böyle olunca, paran iade mi oluyor?
Bunlar rasgele mı oyuncuyu en üste koyuyorlar sakat olsa bile yani onlara bakmıyorlar mı
Kayip ilanı verdik senin için dost. Kellesinede 60 Amerikan doları para bictikArkadaşlar Salzburg oyuncusu Karim Konate oyuncusu ilk 11'de yok yedekte de hatta sakatlananlarda da yok nerde bu oyuncu ???
Tamamen yoksa ile hiç yok aynı kapıya çıkmıyor mu zaten 😅Eğer tamamen yoksa iade olur evet veya oyuna girmezse ama benimki hiç yok 😄😄
Sana borcu mu varArkadaşlar Salzburg oyuncusu Karim Konate oyuncusu ilk 11'de yok yedekte de hatta sakatlananlarda da yok nerde bu oyuncu ???
Evet knk gol borcu var golü lazımdı amq😂😂Sana borcu mu var
Bunu ben yazmadım ki la beni nasıl alıntıladın bu yazıda 😂Evet knk gol borcu var golü lazımdı amq😂😂
Olağanüstü keşifler yapiyoruz herhalde 🤣🤣🤣Bunu ben yazmadım ki la beni nasıl alıntıladın bu yazıda 😂