http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ovion Marka Telefon Tercih Edilir mi

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,848
2,864
113
A76 CPU MediaTek Helio G99 chipset kullanıyor hocam.
bak bu sayfada aynı işlemciyi kullanan telefonlar var
cihazın hangi segmentte olduğunu anla diye atıyorum
Var da dostum hiçbirisinin ram kapasitesi 12 gb değil. Android son sürüm değil. Batarya kapasitesi 6300 ma değil. Hatta bazılarının nfc özelliği dahi yok. Önerdiğin telefonlar 4-5 yıl öncesinin telefonları. Benim söylediğim 2024 yapımı. Pekçok faktörü göz ardı etmişsin kıyaslama yaparken

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
670
113
Var da dostum hiçbirisinin ram kapasitesi 12 gb değil. Android son sürüm değil. Batarya kapasitesi 6300 ma değil. Hatta bazılarının nfc özelliği dahi yok. Önerdiğin telefonlar 4-5 yıl öncesinin telefonları. Benim söylediğim 2024 yapımı. Pekçok faktörü göz ardı etmişsin kıyaslama yaparken
ben telefon önermedim kral senin attığın telefonun hangi telefonlara eşdeğer olduğunu gösterdim. Sen şey diyorsun iki araba var birisi mercedes birisi tofaş ikisinin de 100 basarken performansı aynı :D

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,848
2,864
113
ben telefon önermedim kral senin attığın telefonun hangi telefonlara eşdeğer olduğunu gösterdim. Sen şey diyorsun iki araba var birisi mercedes birisi tofaş ikisinin de 100 basarken performansı aynı :D
Attığın linkteki telefonlara bakıp söyledim dostum. Söylediğim telefonun birçok özelliği attığın linkteki telefonlardan daha iyi

Ewoesen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
540
264
63
Herkese merhaba. Yeni telefon almayı düşünüyorum. İnternette pekçok markayı modeli araştırdım. Ovion v30 ultra diye bir telefon var. Fiyatı şu an 11.678 tl. Özellikleri piyasadaki 50 bin liralık telefonlarla yarışıyor. 256 gb dahili bellek, 12 gb ram 6300 ma batarya, 5g uyumu, android 14 sürümü, amoled ekran gibi 50 bin tl bandında telefonlarla yarışan pekçok özelliği mevcut. Babama geçen sene Ovion v11 lite almıştım ve telefon gayet iyi. Yani benim görüşüm bu telefonun fiyat performans olarak mükemmel bir seçenek olduğu yönünde

Sizlerin de yorumlarını merak ettim
Tecno camon 30 veya 40 tercih et

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,848
2,864
113
Tecno camon 30 veya 40 tercih et
Kamera çözünürlüğü, pil gücü, ram kapasitesi, mobil bağlantı hızı olarak Ovion v30 ultra daha iyi. Sadece ekran çözünürlüğünde önerdiğin telefon biraz daha iyi. Ayrıca önerdiğin telefon daha pahalı Hatta benim dediğim telefon 10 bin liranın da altındaydı. Son zamanlarda kıymete bindi

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,992
2,677
113
10k ya iPhonela eş değer telefon istiyor sanırım