http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ovion Marka Telefon Tercih Edilir mi

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,848
2,863
113
Herkese merhaba. Yeni telefon almayı düşünüyorum. İnternette pekçok markayı modeli araştırdım. Ovion v30 ultra diye bir telefon var. Fiyatı şu an 11.678 tl. Özellikleri piyasadaki 50 bin liralık telefonlarla yarışıyor. 256 gb dahili bellek, 12 gb ram 6300 ma batarya, 5g uyumu, android 14 sürümü, amoled ekran gibi 50 bin tl bandında telefonlarla yarışan pekçok özelliği mevcut. Babama geçen sene Ovion v11 lite almıştım ve telefon gayet iyi. Yani benim görüşüm bu telefonun fiyat performans olarak mükemmel bir seçenek olduğu yönünde

Sizlerin de yorumlarını merak ettim

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,482
2,703
113
Herkese merhaba. Yeni telefon almayı düşünüyorum. İnternette pekçok markayı modeli araştırdım. Ovion v30 ultra diye bir telefon var. Fiyatı şu an 11.678 tl. Özellikleri piyasadaki 50 bin liralık telefonlarla yarışıyor. 256 gb dahili bellek, 12 gb ram 6300 ma batarya, 5g uyumu gibi 50 bin tl bandında yarışan pekçok özelliği mevcut. Babama geçen sene Ovion v11 lite almıştım ve telefon gayet iyi. Yani benim görüşüm bu telefonun fiyat performans olarak mükemmel bir seçenek olduğu yönünde

O işlemciye o parayı vermek kusura bakma sana değil lafım enayilik olur 16bin tlye yurtdışı oyun telefonu kullanıyorum cok iyi telefonlar varken bu çöpe para verme . Oyun için mi günlük kullanım için mi kullanacan ?

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,302
1,489
113
Herkese merhaba. Yeni telefon almayı düşünüyorum. İnternette pekçok markayı modeli araştırdım. Ovion v30 ultra diye bir telefon var. Fiyatı şu an 11.678 tl. Özellikleri piyasadaki 50 bin liralık telefonlarla yarışıyor. 256 gb dahili bellek, 12 gb ram 6300 ma batarya, 5g uyumu, android 14 sürümü gibi 50 bin tl bandında telefonlarla yarışan pekçok özelliği mevcut. Babama geçen sene Ovion v11 lite almıştım ve telefon gayet iyi. Yani benim görüşüm bu telefonun fiyat performans olarak mükemmel bir seçenek olduğu yönünde

Honor x9a 3 senedir kullanıyorum 10 bine almıştım zerre kasma donma ısınma yok ama al sat falan yapacaksan telefoncuların hiç biri bu telefonu almıyor anca letgo da satarsın

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,848
2,863
113
O işlemciye o parayı vermek kusura bakma sana değil lafım enayilik olur 16bin tlye yurtdışı oyun telefonu kullanıyorum cok iyi telefonlar varken bu çöpe para verme . Oyun için mi günlük kullanım için mi kullanacan ?
İşlemci ghz oluyor herhalde. Özelliklerinde öyle birşey görememiştim

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,848
2,863
113
Honor x9a 3 senedir kullanıyorum 10 bine almıştım zerre kasma donma ısınma yok ama al sat falan yapacaksan telefoncuların hiç biri bu telefonu almıyor anca letgo da satarsın
Satmak için değil kullanmak için alıyorum zaten. Özellikleri çok daha pahalı telefonlarla yarıştığı için dikkatimi çekti. 56 bin liralık Samsung s26 telefonda bile 4g uyumu varken bunda 5g mesela. Ram kapasitesi de 12 gb

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,302
1,489
113
Satmak için değil kullanmak için alıyorum zaten. Özellikleri çok daha pahalı telefonlarla yarıştığı için dikkatimi çekti. 56 bin liralık Samsung s26 telefonda bile 45 uyumu varken bunda 5g mesela
Kullandığım honor x9a da 5g uyumlu dost nfc falan da var dediğim gibi 24 saatin 13 14 saati telefon kullanan biriyim 1 kere bile ısınmadı şarjı da çok iyi hızlı şarj desteği de var sen bilirsin ekranı da çok sağlam

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,848
2,863
113
İşlemci hızı ghz . Telefon alacaksan epey.comdan telefon yorumlarına bak , telefon incelemelerine bak
Samsung s26 telefonla kıyas etmiştim. Sadece ekran çözünürlüğü konusunda Samsung önde. Diğer özelliklerinde ya aynılar ya da Ovion v30 ultra önde. Biri 12 bin lira bile değil, diğeri yaklaşık 56 bin lira

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,404
292
83
Kullandığım honor x9a da 5g uyumlu dost nfc falan da var dediğim gibi 24 saatin 13 14 saati telefon kullanan biriyim 1 kere bile ısınmadı şarjı da çok iyi hızlı şarj desteği de var sen bilirsin ekranı da çok sağlam
Bu telefon aklımda bulunsun bende telefon almayı düşünüyodum.

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,302
669
113
İşlemcisi cortex A76
A76 CPU MediaTek Helio G99 chipset kullanıyor hocam.
bak bu sayfada aynı işlemciyi kullanan telefonlar var
cihazın hangi segmentte olduğunu anla diye atıyorum

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,721
7,418
113
Kral g99 chip seti var 🤣 piyasadaki telefonlara nasil kafa tutuyor. Tam kafasindan tutuyor olmali... Butce oysa eger yurt disi redmi 13 pro + alabilirsin

Merdo12

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
27
18
Herkese merhaba. Yeni telefon almayı düşünüyorum. İnternette pekçok markayı modeli araştırdım. Ovion v30 ultra diye bir telefon var. Fiyatı şu an 11.678 tl. Özellikleri piyasadaki 50 bin liralık telefonlarla yarışıyor. 256 gb dahili bellek, 12 gb ram 6300 ma batarya, 5g uyumu, android 14 sürümü, amoled ekran gibi 50 bin tl bandında telefonlarla yarışan pekçok özelliği mevcut. Babama geçen sene Ovion v11 lite almıştım ve telefon gayet iyi. Yani benim görüşüm bu telefonun fiyat performans olarak mükemmel bir seçenek olduğu yönünde

camon 40 pro 5g al arkana yassslaaan