Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Otel Kat Görevlisi

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,974
1,044
113
Arkadaşlar daha önce bu işte deneyimli biri varsa, anlatabilir mi işi cvye yapmadığım halde yazmıştım ne kadar zor olabilir düşüncesiyle

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Dostum kat temizliğini genelde bayanlar yapıyor , sen ise onlara yardım ediyorsun , örnek olarak yatakların altı temizleneceginde , katlara extra yatak atılacağı da yani beden gücü ile yapılacak şeyleri yaparsın. Gececi olacak olursan odalara extra yatak yorgan isterlerse onları yaparsın bu tür şeyler , senin bilmen gereken konu kat görevlisinin kullanmış olduğu kimyasallar hakkkinda araştırma yapmak pas , kuru yüzey temizleyici , cam sil vs vs bunların kodları var , D1 , D2, K1 gibi kodlar onları araştır. Selametle

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,679
6,584
113
Temizlik yapar çöpleri toplar odaların eksiğini tamamlar yani ayak işlerini yapar

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Bu tarz işler asla bana göre değil. Gider kagit toplarim çöplerden bunu yapamam. Naçizane yapana saygı duyarım elbette

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,429
671
113
Günlük rutin oda çarşaf banyo wc temizliği havlu sabun vs değişimi . Lüks bir otelde rahat edersin çok karışanın olmaz eğer işini düzgün yaparsan bahşişi de olur extrası da

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Arkadaşlar daha önce bu işte deneyimli biri varsa, anlatabilir mi işi cvye yapmadığım halde yazmıştım ne kadar zor olabilir düşüncesiyle
Valla dostum bende pide ustasiyim yani anlıcan bir meslek bir kalifiyen yoksa işin zor bu işlerde kat meydanci stewar garson komi v.b işler zor ama mecburiyet varsa her iş oluyor ama katt gorevlisi otele göre degisir rahatlik ve kat şefin de kafaysa sıkmadan çalışırsin

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
Son zamanlarda iş konuları artmaya başladı demek ki yalnız değilim patlayan patlayana 😄

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,214
4,823
113
İs lazım otel işi varmi Antalya'da filan

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Boşver bu işleri MYK belgelerine yazıl, elinde sertifikalar olsun, hem ortalama üzerinde maaş alırsın hem bir meslek edinmiş olursun.

sanarslantas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
319
83
Otel isi güzeldir kral Egede özellikle bodrumda 11 sene çalıştım

Para kazanmak isityorsan bellboy yada vale olarak calisacaksin