- 1,974
- 1,044
- 113
Arkadaşlar daha önce bu işte deneyimli biri varsa, anlatabilir mi işi cvye yapmadığım halde yazmıştım ne kadar zor olabilir düşüncesiyle
Garson mu temizlik mi dost ? Garsonsa rahat iş bahşişi çok olurArkadaşlar daha önce bu işte deneyimli biri varsa, anlatabilir mi işi cvye yapmadığım halde yazmıştım ne kadar zor olabilir düşüncesiyle
Heh bekledim konu açildi iste 🤣kat zordur dostum temizlik hepsi hotele göre değişir günlük 20 30 40 oda temizlersinArkadaşlar daha önce bu işte deneyimli biri varsa, anlatabilir mi işi cvye yapmadığım halde yazmıştım ne kadar zor olabilir düşüncesiyle
Maid rahat ama meydancı olursan seni ensenden öperlerArkadaşlar daha önce bu işte deneyimli biri varsa, anlatabilir mi işi cvye yapmadığım halde yazmıştım ne kadar zor olabilir düşüncesiyle
Gel seni cankurtaran yapalım havuzda turist gibi takilirsinArkadaşlar daha önce bu işte deneyimli biri varsa, anlatabilir mi işi cvye yapmadığım halde yazmıştım ne kadar zor olabilir düşüncesiyle
Valla dostum bende pide ustasiyim yani anlıcan bir meslek bir kalifiyen yoksa işin zor bu işlerde kat meydanci stewar garson komi v.b işler zor ama mecburiyet varsa her iş oluyor ama katt gorevlisi otele göre degisir rahatlik ve kat şefin de kafaysa sıkmadan çalışırsinArkadaşlar daha önce bu işte deneyimli biri varsa, anlatabilir mi işi cvye yapmadığım halde yazmıştım ne kadar zor olabilir düşüncesiyle
Goy goy yapiyom dost garsonun ne isi var kattaÖyle bir tanım yok. Kat görevlisi dediği zaman oda temizliği gelir akla
Boşver bu işleri MYK belgelerine yazıl, elinde sertifikalar olsun, hem ortalama üzerinde maaş alırsın hem bir meslek edinmiş olursun.Arkadaşlar daha önce bu işte deneyimli biri varsa, anlatabilir mi işi cvye yapmadığım halde yazmıştım ne kadar zor olabilir düşüncesiyle
Usta Küçük tanıdık var onun için iş zatenBoşver bu işleri MYK belgelerine yazıl, elinde sertifikalar olsun, hem ortalama üzerinde maaş alırsın hem bir meslek edinmiş olursun.
Full angarya bi iş housekeepingArkadaşlar daha önce bu işte deneyimli biri varsa, anlatabilir mi işi cvye yapmadığım halde yazmıştım ne kadar zor olabilir düşüncesiyle
Tamam dostum geleceği parlak olsun.Usta Küçük tanıdık var onun için iş zaten