Beyler önceden veya hala bi otelde komi garson vs gibi geçmişi olan var mı aceba turizm işine gireyim diyorum işsizim öneriniz var mı iş de bakıyorum bulamıyorum
Beyler önceden veya hala bi otelde komi garson vs gibi geçmişi olan var mı aceba turizm işine gireyim diyorum işsizim öneriniz var mı iş de bakıyorum bulamıyorum
2016da antalyada garson olarak çalışmıştım. Hem zevkli hem pis bir iş eğer devamlı olarak düşünüyorsan gitmeni tavsiye etmiyorum. Ama yaz aylarında boş kalmayayım diyorsan zamanını güzel geçireceğin hem de kazanç sağlayabileceğin bir iş. Bahşişi de dolgun oluyor güzel para kazanabilirsin ama devamlı olarak düşünme hem ezeler hem yükselemezsin kalırsın öyle garson olarak
Uzak dur komi işinden hayatın kayar yatacak yer veriyorlar harabelik kimin ne oldu belirsiz ve en PIS işi copcule kadar komi yapar çatal bıçak temizli haric