http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Otel işi Antalya / İzmir

YuMii01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,984
4,851
113
Beyler önceden veya hala bi otelde komi garson vs gibi geçmişi olan var mı aceba turizm işine gireyim diyorum işsizim öneriniz var mı iş de bakıyorum bulamıyorum

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
Beyler önceden veya hala bi otelde komi garson vs gibi geçmişi olan var mı aceba turizm işine gireyim diyorum işsizim öneriniz var mı iş de bakıyorum bulamıyorum
Ne iş arıyorsun fabrikalar alım yapıyor, garson komi vesaire otel işleri bahşişi güzel olur güzel yerde çalışırsan

kayaahmet25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,037
2,088
113
2016da antalyada garson olarak çalışmıştım. Hem zevkli hem pis bir iş eğer devamlı olarak düşünüyorsan gitmeni tavsiye etmiyorum. Ama yaz aylarında boş kalmayayım diyorsan zamanını güzel geçireceğin hem de kazanç sağlayabileceğin bir iş. Bahşişi de dolgun oluyor güzel para kazanabilirsin ama devamlı olarak düşünme hem ezeler hem yükselemezsin kalırsın öyle garson olarak