Benimki red edildi size geldimi
Benimki red edildi size geldimi
Sen ne anltyon mk 😄Tabi canım. Sonra bir vuruşta 12 kişi devrilmiş yere
Kardeş gelen mail bağlantısını burda paylassana bize gelmedi seninkinden deneyelim
60 dakika diyor hala şimdi sordum60 dakika içersinde düzelecekmiş diyor canlı destek önce siteye bi ayar verelim steye üyeleri dolduralım dedi
bence öncekiler kazandı hep şimdi ayar çekiyolardır hep yalan dolan60 dakika diyor hala şimdi sordum
Bana da gelmediE-posta mail gelmiyor
Yeni sordum email güncelleme mevcuttur 60 dakika sonra aktif olacaktır diye canlı destek cvb yazdıBana da gelmedi
Sabahtan beri öyle diyorYeni sordum email güncelleme mevcuttur 60 dakika sonra aktif olacaktır diye canlı destek cvb yazdı
Sonrada profilinize girin tel nı doğrulayın otomatik ekliyorArkadaşlar temp mail sitesinden mail oluşturun o mail ile kayıt olun direkt olarak doğrulama mesajı geliyor
Ama diğeri ile kayıt olduk şimdi tekrar kayıt olsak olur muArkadaşlar temp mail sitesinden mail oluşturun o mail ile kayıt olun direkt olarak doğrulama mesajı geliyor
Temp mail nedirArkadaşlar temp mail sitesinden mail oluşturun o mail ile kayıt olun direkt olarak doğrulama mesajı geliyor
OlurAma diğeri ile kayıt olduk şimdi tekrar kayıt olsak olur mu
Tek kullanımlık mail chrome temp mail yaz mor simgeli ücretsizTemp mail nedir