- 11,159
- 6,785
- 113
Son 2 dakika kurudu miami
Tmm bende aynı dün orlando boston maçı gibiDost basketin hiç sağı solu belli olmuyor hele ki nba, hem kupon paylaşan arkadaşlar bu kadar dakika kala tuttu denildiği zaman ve yattığı zaman kızıyor bekleyelim ben de kazanacağını hissediyorum o ayrı
Aynen son dakikslarSon 2 dakika kurudu miami
19 oldular bir anda işte nba böyle bişeyKupon paylaşıldığından beri sayısı yok miaminin kabus gibi çöktük
Aynen kanka neler gördü bu gözlerTmm bende aynı dün orlando boston maçı gibi
2019 oldular bir anda işte nba böyle bişey
Dün izledinmiAynen kanka neler gördü bu gözler
Bizim şansımız😉Kupon paylaşıldığından beri sayısı yok miaminin kabus gibi çöktük
Yok o maç için değil de genel olarak basket için dedim gene Bi dalavere dönmüş herhalde ordaDün izledinmi
Nba de neden mola 3 4 dakikaYok o maç için değil de genel olarak basket için dedim gene Bi dalavere dönmüş herhalde orda
Neden nba de molaları yayına vermiyolar koç konuşmalarınıYok o maç için değil de genel olarak basket için dedim gene Bi dalavere dönmüş herhalde orda
Uzun tutuyorlar kanka adamlar işin şov tarafında hem mola arası reklam için hem de salonda etkinlikler oluyorNba de neden mola 3 4 dakika
Önxdden veriyorlardı aslında öyle hatırlıyorumNeden nba de molaları yayına vermiyolar koç konuşmalarını
Kardeşim o deil amaç şike.Uzun tutuyorlar kanka adamlar işin şov tarafında hem mola arası reklam için hem de salonda etkinlikler oluyor
Hyr yıllardır izlerim yokÖnxdden veriyorlardı aslında öyle hatırlıyorum