- 132,831
- 180,281
- 113
BANLISIN.Reis bana borç olarak yatr çek yapicam yardımcı olur musunuz geri atayım sana
MADDİ TALEP YASAKTIR.
BANLISIN.Reis bana borç olarak yatr çek yapicam yardımcı olur musunuz geri atayım sana
Forum haebi degismis. Bu adam . Neyse.Kesene bereket @osmanarslan72 bey
Hadi dostlar mulayim konusu acilinca ilk 30 sn de liste alip kapatqcam 😃
Ben duruyorum o konuda üstüme adam tanımam puahSlota bulaşınca benimm gbi kendini durduramayanlar varmı
Valla ozaman helal olsun sana kralsın durmasını biliyosanBen duruyorum o konuda üstüme adam tanımam puah
Yeni düsmanlar loadingForum haebi degismis. Bu adam . Neyse.
La ne durması dursa bu saatte takip eder miydiValla ozaman helal olsun sana kralsın durmasını biliyosan
Bende sifirim dost 2 saattir rol kovalıyoruz burda goruyorsan eger konu sahibine t g d
Yeni moderatör gelmiş reis hayırlı uğurlu olsunBANLISIN.
MADDİ TALEP YASAKTIR.
Durmasını biliyorsa bizede yolunu söylesinLa ne durması dursa bu saatte takip eder miydi
Ne yenisi 8 yıldır burdaymıs 130 k mesajı varYeni moderatör gelmiş reis hayırlı uğurlu olsun
Durabilecegimiz yeri bilsek zaten bu durumda olmazdık misal siteye 3k atıyorsun 5 olsun çekecem diye bi anda kasan 7 8 oluyor diyorsun ki 10 olsun cekecem 10 olunca 15 olsun o şekilde sifirlaniyorsunDurmasını biliyorsa bizede yolunu söylesin
Bu mu yeni @Dimensity bak bi ben ne diyorum be diyorsun 😁Ne yenisi 8 yıldır burdaymıs 130 k mesajı var
Sen benle düşman olabilir misin la😀Yeni düsmanlar loading
Bu gelse de bos kanka biz shelac ve daimon dışında kimseye boyun eğmeyiz puahaBu mu yeni @Dimensity bak bi ben ne diyorum be diyorsun 😁
Shellacı alıntı yapınca ona söylüyorsun sandımBu mu yeni @Dimensity bak bi ben ne diyorum be diyorsun 😁
@Mrlbra atam foruma gir artık bak en sevdiğin dostun da gelmişSen benle düşman olabilir misin la😀
Ne alaka@Mrlbra atam foruma gir artık bak en sevdiğin dostun da gelmiş