- 6,655
- 4,152
- 113
Tebrikler
Terzi sokugunu dikemez misKendini unuttun
Burdaki 4 arkadaş IBAN atsın bana teşekkür ederim herkese @Mülayim6060 abide birazdan müsaitse roll açar diğer arkadaşlar keyifleri bilir isterlerse aca bilirlerEn bastan sıki takipte olanlar
@Beşiktaş @AllanSaintMaximin @Erhan2121 @Aqua90
Digerlerini almadim arada bi yazanlari
Borç olarak aldıysam öderim onu özelliğim sözümün arkasındayım herzamanSenin ne özelliğin var mesela dost
Borç olarak aldıysam öderim onu özelliğim sözümün arkasındayım herzamanSenin ne özelliğin var mesela dost
Bu zamaan kadar burda hiç yardımın dokundu mu birine ben seni mesela forumda ilk defa görüyorumBorç olarak aldıysam öderim onu özelliğim sözümün arkasındayım herzaman
Gece gece ne adamsıniz la siz hiç darda kalmadınız siz galiba her neyse kazanan arkadaşa Tebrikler bol kazançlar dilerim 👍Bu zamaan kadar burda hiç yardımın dokundu mu birine ben seni mesela forumda ilk defa görüyorum
Ben acmicam dostum arka planda oynucam haberin olsun diyim sana kesene bereketBurdaki 4 arkadaş IBAN atsın bana teşekkür ederim herkese @Mülayim6060 abide birazdan müsaitse roll açar diğer arkadaşlar keyifleri bilir isterlerse aca bilirler
Birader herkes darda kimse keyfi bu saatte gezmiyor buralarda para benim param değil git adamdan iste beni ilgilendirmiyor ama hiç utanmaniz arlanmaniz yok kimseye beş kuruş faydan olmaz gece vakti gelir para istersin kaç kişiye para atsın adam aldığı alt tarafı 7-8 k paraGece gece ne adamsıniz la siz hiç darda kalmadınız siz galiba her neyse kazanan arkadaşa Tebrikler bol kazançlar dilerim 👍
Bende sifirim dost 2 saattir rol kovalıyoruz burda goruyorsan eger konu sahibine t g den yazıp 300 400 lira isterdim atardi da ama gerek yok burda herkes gibi sayar o şekil hak edip kazanmak istedim sende ole yap muhabbetin bile yokken gelip konularda milleten hangi yüzle para istiyorsunuz çok enteresan bir durumGece gece ne adamsıniz la siz hiç darda kalmadınız siz galiba her neyse kazanan arkadaşa Tebrikler bol kazançlar dilerim 👍
+1Slota bulaşınca benimm gbi kendini durduramayanlar varmı
Lan ben 20 dk olarak emanet istedim kafam almıyor mu geri gondericem neyin peşindesinBirader herkes darda kimse keyfi bu saatte gezmiyor buralarda para benim param değil git adamdan iste beni ilgilendirmiyor ama hiç utanmaniz arlanmaniz yok kimseye beş kuruş faydan olmaz gece vakti gelir para istersin kaç kişiye para atsın adam aldığı alt tarafı 7-8 k para
Kardo forum kuralları gereği para istemek yasak ban yersin boşaGece gece ne adamsıniz la siz hiç darda kalmadınız siz galiba her neyse kazanan arkadaşa Tebrikler bol kazançlar dilerim 👍
Ne kadar lazımLan ben 20 dk olarak emanet istedim kafam almıyor mu geri gondericem neyin peşindesin