http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling osmanarslan72 / Kasa 925 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,773
5,696
113

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48,551
15,819
113
Beni unuttu karalistemiz nerdeydi mulayim bey

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,327
27,610
113
Konuda para istemeyin artik ya ulan adam yeni gelmiş slm yok birsey yok yatir cek yapacam diyor paran yoksa paralı bonus alma biladel her rolde hep aynı mevzular baydınız artik ha

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,489
21,168
113
Gece gece ne adamsıniz la siz hiç darda kalmadınız siz galiba her neyse kazanan arkadaşa Tebrikler bol kazançlar dilerim 👍
Birader herkes darda kimse keyfi bu saatte gezmiyor buralarda para benim param değil git adamdan iste beni ilgilendirmiyor ama hiç utanmaniz arlanmaniz yok kimseye beş kuruş faydan olmaz gece vakti gelir para istersin kaç kişiye para atsın adam aldığı alt tarafı 7-8 k para

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,327
27,610
113
Gece gece ne adamsıniz la siz hiç darda kalmadınız siz galiba her neyse kazanan arkadaşa Tebrikler bol kazançlar dilerim 👍
Bende sifirim dost 2 saattir rol kovalıyoruz burda goruyorsan eger konu sahibine t g den yazıp 300 400 lira isterdim atardi da ama gerek yok burda herkes gibi sayar o şekil hak edip kazanmak istedim sende ole yap muhabbetin bile yokken gelip konularda milleten hangi yüzle para istiyorsunuz çok enteresan bir durum

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,750
556
113
Birader herkes darda kimse keyfi bu saatte gezmiyor buralarda para benim param değil git adamdan iste beni ilgilendirmiyor ama hiç utanmaniz arlanmaniz yok kimseye beş kuruş faydan olmaz gece vakti gelir para istersin kaç kişiye para atsın adam aldığı alt tarafı 7-8 k para
Lan ben 20 dk olarak emanet istedim kafam almıyor mu geri gondericem neyin peşindesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...