- 42,474
- 41,422
- 113
Tebrikler dost güzel bir roldu gece gece@sinansrml63 liste çıkartz bilir misin
Tebrikler dost güzel bir roldu gece gece@sinansrml63 liste çıkartz bilir misin
Dün öğrendiğim bir bilgiye göre dm kapatinca profil resmi gidiyormuşTebrikler Osman profilini hala hatırlayamadım
@Shellac yatir çek yapacak baskanimReis bana borç olarak yatr çek yapicam yardımcı olur musunuz geri atayım sana
Kanka bu sitenin rengi bende kırmızı sende niye maviŞu forumda birseyler dönüyor ama neyse herkes çok degisti ( bazıları hariç ) bazılari yüzünden kimse rolling bile açmıyor neyse herkese iyi forumlar bol sansssEkli dosyayı görüntüle 846942
Vip müşteri oKanka bu sitenin rengi bende kırmızı sende niye mavi
Bu zamana kadar kime şu muhabbet için para verdiysem daha geri alamadımReis bana borç olarak yatr çek yapicam yardımcı olur musunuz geri atayım sana
Kesene bereket Osman reis ben rolling alanlara engel olmak istemem bana ufak bi yardmci olursan geri gonderm sanaBeyler borcumda var sizleri asla kırmak istemiyorum bu arada 4 kişi 350 yapalım mülayim reise sözüm vardı onada biraz atacam o rolling açar isterse
Kesene bereket dost kazanıcak arkadaşlara bol şans şimdidenBeyler borcumda var sizleri asla kırmak istemiyorum bu arada 4 kişi 350 yapalım mülayim reise sözüm vardı onada biraz atacam o rolling açar isterse
@osmanarslan72En bastan sıki takipte olanlar
@Beşiktaş @AllanSaintMaximin @Erhan2121 @Aqua90
Digerlerini almadim arada bi yazanlari
Helal olsun adam ya kendini almamış listeyeEn bastan sıki takipte olanlar
Kendini unuttunEn bastan sıki takipte olanlar
Kesene bereket dostBeyler borcumda var sizleri asla kırmak istemiyorum bu arada 4 kişi 350 yapalım mülayim reise sözüm vardı onada biraz atacam o rolling açar isterse
Bana vermiş olsaydın haklısın derdim bana vermiş olan varmı aranızda arkdslar geri verecem herkesle beni karıştırmayınBu zamana kadar kime şu muhabbet için para verdiysem daha geri alamadım
O zaman 250 kişi başıBenimle birlikte 5 oluyor osmaaannnn ne 4 u
Beni unutmaz osman unutursa ben onu da unuturum bir sey olmaz 😃Kendini unuttun
Senin ne özelliğin var mesela dostBana vermiş olsaydın haklısın derdim bana vermiş olan varmı aranızda arkdslar geri verecem herkesle beni karıştırmayın