- 28,264
- 27,512
- 113
İsmail ofansif takımı oynatıyor bugün ben besiktas maçını seyrettim besiktas dikine oynuyordu çok keyif aldım artık skordan ziyade ben takimlarda oyun görmek istiyorumJesus un ekmegini yedi o takımı toparlayan jesustu
İsmail ofansif takımı oynatıyor bugün ben besiktas maçını seyrettim besiktas dikine oynuyordu çok keyif aldım artık skordan ziyade ben takimlarda oyun görmek istiyorumJesus un ekmegini yedi o takımı toparlayan jesustu
Ben sakasindayim para benim param değil istersen takip etTüyüyorum hemen![]()
Reis banada bı yardımcı olsan olurmuEyvallah kral uyanık ol kazanırsak bı rolun var çok destek oldun bana
Yaw bi sus ne listesi bole yapa yapa millet konu açmıyor artikListeye mi gecsek ne yapsak 😃
Son adımdı bu zatenListeye mi gecsek ne yapsak 😃
Buradan dönmez herhalde27 3 dk var
O yuzden mi açmiyon yfffYaw bi sus ne listesi bole yapa yapa millet konu açmıyor artik
Dur daha osman rolu bitirsin sen rol acacan nereye dostBol şans benden bu kadar gerisi sende. Bol şans
İnşallahBuradan dönmez herhalde
Valla param varken de açmıyorum dost konu amacını asiyor artik arkada oynuyoruz artikO yuzden mi açmiyon yfff
Eyw rol bitti zatenBen sakasindayim para benim param değil istersen takip et
Espiri idi yine basladiniz onemli olan verdiginiz tepkiler gffSinan dur yine başlama aq maç gelmeden
Ben konu acarken de atkada dur o zaman 😃😃Valla param varken de açmıyorum dost konu amacını asiyor artik arkada oynuyoruz artik