- 28,171
- 17,102
- 113
Geçmiş olsun dostum dm kapatmanı tavsiye ederim geçen dünyaları tutturdun aram iyi olmasına rağmen Dm atmadım biliyorsun at hırsızı çok.Ya şu rolling bitmeden mesaj atmayın abi yav bütün şeyin içine ediyordunuz @Daimon kılıtttt
Geçmiş olsun dostum dm kapatmanı tavsiye ederim geçen dünyaları tutturdun aram iyi olmasına rağmen Dm atmadım biliyorsun at hırsızı çok.Ya şu rolling bitmeden mesaj atmayın abi yav bütün şeyin içine ediyordunuz @Daimon kılıtttt
Dost at şu dm atanları buraya bi bakalımAbi bozuyor bozuyor daha iki adım var atmayın DM yavv sonra kötü oluyoruz az para atmiyoz kupona paylaşalım diye buraya atıyoruz
Hep bınlar selamlısabahlı olmadın diye oluyordilenciler forumun tüm zevkini seviyor cidden adap bilin az
Hiç sorma gardaşım mesela sen bana yazsan ben sana yazsam bir problem olmaz hasbehalimiz var diğer arkadaşları anlamıyorum şaşırtıcıdilenciler forumun tüm zevkini seviyor cidden adap bilin az
aynen artık dm’den darlayanları ifşa edelim suratlarına tükürelimDost at şu dm atanları buraya bi bakalım