- 82,270
- 29,210
- 113
32 lose 
Tamamen sizin şanssızlığınız
Sıra bende demi 🥺😅Tamamen sizin şanssızlığınız![]()
Bize yokmu kralTamamen sizin şanssızlığınız![]()
Yatırım sırası sizde doğrudurSıra bende demi 🥺😅
Estağfirullah sitemizin yatırımlara herkese açık siz de yatırım yapabilirsinizBize yokmu kral
Hahahahaha tamam sen roll bakiyesi ver devamında ben yatırım yapmazsan 1k forumdan atsınlar beniYatırım sırası sizde doğrudurÜstelik bu akşam 1000 TL ve üzeri yatırımlara çevrimsiz %20 yatırım bonusu + çekim limiti olmayan %20 Kayıp bonusumuz var. Bekleriz
![]()
Nedir bunun şartıEstağfirullah sitemizin yatırımlara herkese açık siz de yatırım yapabilirsiniz![]()
Bir tık yoğunduk efendimSabahtsndır yazdık admıne cevap vermedı kırgınım ıkasa bolsans reıs sana
Sizi çok iyi anlıyorum ama malesef sürekli bakiye tanımlaması yapamayız. Emin olun sizlere de güzellik yapacağımız günler gelecektir ama şu an malesef yapamıyoruzHahahahaha tamam sen roll bakiyesi ver devamında ben yatırım yapmazsan 1k forumdan atsınlar beni
Kırıldık bı rolune yumusarık admınımBir tık yoğunduk efendim![]()
Bugün roll gibi bonusumuz var hamle sırası sizdeKırıldık bı rolune yumusarık admınım![]()
Baska zamn ınsallah suan yok admınım saolasınBugün roll gibi bonusumuz var hamle sırası sizde1000 TL ve üzerine %20 yatırım + Çark + %20 Kayıp
Üstelik hepsi çevrimsiz, hiçbiri için çekim limiti yok.
Her zaman bekleriz 🙏Baska zamn ınsallah suan yok admınım saolasın![]()