Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Osimhen Seneye Kalır Mı?

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,661
1,910
113
Galatasaray seneye bonservissiz olanlardan kaleye napolinin kalecisi menet
Sag beke coufal
Orta sahaya anguissa' yı çözerse
Sarayı 30- 40 bandında premier lige kitleyip
Osimheni alma yoluna gitmelidir
Osimhen, harry kane' dan daha üst seviyedir
Kane örneği şu yüzden önemli bence
30 yaşında bayern nakit evet nakit 100 milyon euroya almıştı kendisini

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,093
1,971
113
Galatasaray seneye bonservissiz olanlardan kaleye napolinin kalecisi menet
Sag beke coufal
Orta sahaya anguissa' yı çözerse
Sarayı 30- 40 bandında premier lige kitleyip
Osimheni alma yoluna gitmelidir
Osimhen, harry kane' dan daha üst seviyedir
Kane örneği şu yüzden önemli bence
30 yaşında bayern nakit evet nakit 100 milyon euroya almıştı kendisini
Dost osimhen in isteğine bağlı bence çok zor ihtimal
Sara ya da kimse 30-40 vermez menet konusu da olmaz
Transfer konuşmak erken ama görünen o barış kesin gidiyor
Sağ veya sol açık net bir oyuncu on numaraya net oyuncu
İcardi -osimhen - mata uclunun durumuna göre forvet işin tuhafı ucude kalabilir ucude kalmayabilir
Defans sağ sol bek net oyuncular
Kaleci net bir transfer
Bu sene transfer işi çok zorlu gececek

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,160
13,020
113
osimhen kalmayacak. hiçbir türk takımı hiçbir futbolcuya 75m euro bonservis vermemelidir. bi de gidip kane ile kıyaslamış. sen bayern misin. bayern'in gelirlerinin kaçta kaçını elde edebiliyorsun. azıcık haddinizi bilin la şampiyon olan takımın 9 m euro şampiyonluk parası aldığı ligsin ne anlatıyosun.

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,127
746
113
osimhen kalmayacak. hiçbir türk takımı hiçbir futbolcuya 75m euro bonservis vermemelidir. bi de gidip kane ile kıyaslamış. sen bayern misin. bayern'in gelirlerinin kaçta kaçını elde edebiliyorsun. azıcık haddinizi bilin la şampiyon olan takımın 9 m euro şampiyonluk parası aldığı ligsin ne anlatıyosun.
yayın gelirleri kulüpler açısından tam anlamıyla sadaka gibi çöpten ibaret elin arabı peşkeş çekilen ihaleyi en dipten alıyor çoğu avrupa liginden fazla yıldız oyuncu var ligimizde kulüplerin yayın gelirlerinden aldığı paraya itiraz etmeleri gerekmektedir birlik olup.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Gs 100 milyon verse bile kalmamalı. Gitsin gençliğinin baharında yeni başarılara imza atsın bu ligde bu adam harcanmaz.

Büyük bir özgüven kazandı gittiği takımda takım oyunu olursa dağıtacak ortalığı.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,160
13,020
113
yayın gelirleri kulüpler açısından tam anlamıyla sadaka gibi çöpten ibaret elin arabı peşkeş çekilen ihaleyi en dipten alıyor çoğu avrupa liginden fazla yıldız oyuncu var ligimizde kulüplerin yayın gelirlerinden aldığı paraya itiraz etmeleri gerekmektedir birlik olup.

yayin geliri okyanusda bir damla ya. senin sampiyon olan takiminin yayin geliri ingilterede kume düşen takimin bilmem kacta kaçı. öncelikle ligin yöneticilerini düzeltmek lazim. onun da ucu siyasete gidiyor o yüzden bosuna konusmus oluruz. ben gsliyim osimhen kalsin istemem mi cok isterim ama öyle bi riske hicbir takim girmemeli. zaten osimhen de ingiltere yapmak istiyor haybeye konuşuluyor.

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,127
746
113
yayin geliri okyanusda bir damla ya. senin sampiyon olan takiminin yayin geliri ingilterede kume düşen takimin bilmem kacta kaçı. öncelikle ligin yöneticilerini düzeltmek lazim. onun da ucu siyasete gidiyor o yüzden bosuna konusmus oluruz. ben gsliyim osimhen kalsin istemem mi cok isterim ama öyle bi riske hicbir takim girmemeli. zaten osimhen de ingiltere yapmak istiyor haybeye konuşuluyor.
kesinlikle katılıyorum işin ucu siyasete varmasın diye o kısma değinmedim ama futbolumuzdaki milenyum sonrasındaki çöküşün başlıca mimarları onlar..

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,093
1,971
113
Osimhen kalır kalmaz fakretmez 75 milyon Euro abartildigi kadar büyük değil
3-4 oyuncuya verilen para kadsr şöyle dusun
Sara jakops jelert birde defansa aldıkları davinson köylüsü 50 yi buluyor geri dönüşümde yok gibi
Para meşe değilde
Türkiye ligini gerçekten çok kötü bir lig haline aldı özellikle pandemi sonrası

Anadolu kulüpleri tamamen boş eskisi gibi değil
2003-2012 arası Anadolu kulüpleri ciddi atılım.yapmistj şuan ise tam tersi

Dişe dokunur bir tane takım yok eskiden bursa deplasmanı Ankaragücü deplasmanı Antep deplasmanj Eskişehir falan dirençli takimlardi şimdi hepsi cop

Türkiye'nin asıl sorunu zaten bu ligin kalitesinin artması için kacinilmaz Anadolu kulüpleri guclenmeli

Bjk ve Trabzon bile aynı durumda acilen bunalrda toplanmalı

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,661
1,910
113
Sampiyonlar ligi 11' im
Menet
Coufal davison kerim eren( ismail)
Anguissa toreira
Zaniolo( yunus) enzo millot( lütfen) barış( sallai)
Osimhen( icardi)

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,014
4,414
113
abi şöyle düşün bi iş yerinde çalışıyorsun ve biri 100k alıyor senle aynı işi yapıyor sen 30-40k alıyorsun sen istekli çalışır mısın? ciddi anlamda soruyorum bunu ben fenerliyim ama fener de böyle bir işe kalkışsa okeylemem ki dzeko ve tadic e verilen paralar da çok bence maaş olarak valla çok abi

Dream16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
115
43
Bence gitmeli bir Galatasaraylı olarak diyorum bunu çünkü bu ligin üstü bir futbolcu yakında herkes Galatasaray li olacak eeee ne özelliğimiz kalacak bizim 💛❤😜

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,661
1,910
113
Kane ile 2 yıl önce manu taraftarları kıyaslıyordu. Bizim insanlar ezik ve neye sahip oldugunu o sebebten bilemiyor. Kane bizde, osimhen bayern de olsa tersini yazardın. Bayern ile de kıyaslamadım ama galatasaray büyümek istiyorsa osimhen ile büyür. Maaş dengesine gelirsek osimhen'i sorun yapan karşısına taraftarları alır. Bunlar boş laflar.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,160
13,020
113
Kane ile 2 yıl önce manu taraftarları kıyaslıyordu. Bizim insanlar ezik ve neye sahip oldugunu o sebebten bilemiyor. Kane bizde, osimhen bayern de olsa tersini yazardın. Bayern ile de kıyaslamadım ama galatasaray büyümek istiyorsa osimhen ile büyür. Maaş dengesine gelirsek osimhen'i sorun yapan karşısına taraftarları alır. Bunlar boş laflar.
ahraz kardeşim kane ile osimhen'i kıyaslamıyorum ben ikisi de iyi golcü de sen bayern misin diyorum. tek futbolcuyla kulüp büyüteceğini zannediyorsan acilen fm oynamayı bırak. eziklikle ilgisi yok matematik diye bişey var aq. adam 30 yasında kane'e 100 verse ve karavana çıksa bişey olmaz çünkü şampiyoluk yayın sponsor reklam geliri bunu kaldırabilir sen 75m euro osimhen'e verdin adam aşil kopardı icardi gibi napıcan? sikko süper ligi kazansan alacağın para 8 milyon euro la zaten. icardi 8m euro maaş alıyor 7 aydır sakat adamın her postuna yeter yatma artık diye deliriyor aveller sanki sakat sakat napacaksa. hayallerle yaşayanı gerçeklerle severler. realiteden bu kadar uzak olmanız şaka mı la sizin.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,661
1,910
113
Cok ama boş konuşanlar izlesin
Bu toplumun ezikliği yoruyor beni.
Bizim beynelminel yerlerde başarısız olmamamızın sebebi kendimizi böcek gibi görmemiz

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,160
13,020
113
Cok ama boş konuşanlar izlesin
Bu toplumun ezikliği yoruyor beni.
Bizim beynelminel yerlerde başarısız olmamamızın sebebi kendimizi böcek gibi görmemiz
yok onun sebebi senin gibi okuduğunu anlamayanlar en önce. diyorum ki osimhen ve kane kıyası değil mevzu bayern alabiliyorsa biz de alabiliriz diye kıyas yapman sen bayern misin diyorum bana kane osimhen karşılaştırması ile geliyorsun anlama kıtlığı var sende önce onu hallet sonra kadro falan yaparsın :D

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,282
7,492
113
Ali koçtan kurtulsak osimhen değil marodona gelse elimizden kurtulamıyacaksınızda gizli gsli ali Koç Saolsun