Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Osimhen Gidiyor...

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,364
11,467
113
Gitsinde Arabistan vs ne ya. Daha çok genç yazık eder kendine

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
913
1,673
93
Valla nereye giderse gitsin bizde kazandığı paranın hakkını sonuna kadar verdi, istikrarlı bir şekilde maç seçmeden oynadığı her dakika mücadele etti, o olmasaydı bu sezon şampiyonluk da gelmezdi, yolu açık olsun diyelim.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,201
13,098
113
osimhen 2 sene önce de aldı bu teklifleri şuan için kariyerim önemli olan demişti o zamanlar. ayrıca osimhen ayda yılda eğrisi doğrusuna denk gelip yolu düştü. chelsea ile anlasacakken anlasamadı avrupa tahtası kapanınca al ahli ile anlaşıyordu orada da napoli baskanı işi bozunca araplar kalktı masadan sonra 2 gün içinde ha hu dendi gelmiş oldu. normalde böyle bi oyuncuyu getirmek imkansız zaten. bence premier lige gidip 2-3 sene oynayacak orada sonrasında araplardan biraz para cukkalayıp 32 yaşında falan tekrar gelir tabi o zamanlar ne durumda olur bilinmez. kalmayacağı daha ilk günden belliydi adamın ocakta gidecek dediler hayır sezon sonuna kadar kalacam dedi kaldı. asla önümüzdeki sezon da demedi. güzel sezon geçirdik sayesinde iyi hatırlarız yolu acık olsun. icardi'nin burayla kurduğu gönül bağını kurdu o da ama henüz 26 yaşında hem kariyer hem büyük para kazanma anlamında 4-5 senesi var hala anlamak lazım. icardi'nin belki son 2 sözleşmesinden birisi oldugu halde arapları reddetmesi zaten başka bişeydi her topçu yapmaz burada mutlu oldugu için kazandı. ha zaten burada 8m euro alıyor kazanıyor ama senelik 20m euro teklif edilen teklifi reddedip onagöre çok daha az olan teklifle mutlu oldugu yerde kalmak başka bişey.

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,279
709
113
arabıstana gıderse koyar bana barca real psg yapsa neyse ama soyle en gec 2 3 sene ıcınde gerı doner bedavadan

bayri728

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
70
15
8
Kullanıcı adım bayri728 çekimlerde çok hızlı 13056 TL çektim anında ödedi 😘

@tambet
@tambetguncel