- 6,261
- 1,909
- 113
İçmeyin diyorum şu illeti be kardeşim.Osimhen e o para yi vereceğine 10 15 e Onauchu yu alsın barca daha çok iş yapar orada 😁
İçmeyin diyorum şu illeti be kardeşim.Osimhen e o para yi vereceğine 10 15 e Onauchu yu alsın barca daha çok iş yapar orada 😁
adamın dünyası başına yıkılmış vallaİspanyol gazeteleri sezon sonu lewa yerine osimhen haberleri girmeye başlamış
Bence olacak iş değil
GS, 150den az istemez
Barça Max 100 verir
Barça belki maaşı verebilir ama
Osimhen ayrılmak istemez
Ama gene de can biraz sıkıldı
Üzüldüm tabiadamın dünyası başına yıkılmış valla
Lafa bak barcada ki forvetleri söylesene hangisi GS de 11 oynarosiyi barca napsın la bos haber
Kardeşim özelden bana yazar mısın hayatı bir durum var ben yazamıyorumLafa bak barcada ki forvetleri söylesene hangisi GS de 11 oynar
Yaw tamam en gs sensinLafa bak barcada ki forvetleri söylesene hangisi GS de 11 oynar
En GS ben değilim bırakın şu GS düşmanlığını yabancı ovuculugunu 1 milyarlık takımi yendik yabanci takımların hepsiYaw tamam en gs sensin
Ayrıca inşallah Barça senin gibi düşünüyordur , osimenden gelecek para beni mutlu etmiyor sahadaki başarı mutlu ediyor İnşallah senin gibi ahraz dusunurler ilgilenmez topçu ileYaw tamam en gs sensin
@Victorosimhen ne diyorsun bu işeİspanyol gazeteleri sezon sonu lewa yerine osimhen haberleri girmeye başlamış
Bence olacak iş değil
GS, 150den az istemez
Barça Max 100 verir
Osimhen ayrılmak istemez
Kardeşim barca o parayı vermez osimhene avrupada 50 tane osimhen varİspanyol gazeteleri sezon sonu lewa yerine osimhen haberleri girmeye başlamış
Bence olacak iş değil
GS, 150den az istemez
Barça Max 100 verir
Osimhen ayrılmak istemez
Yalan haber@Victorosimhen ne diyorsun bu işe
abi sen barcaya mı gidiyonYalan haber
İnanmayın şampiyon cimbom
Yok be kardeşim ne işim var barca da gitsem citye giderimabi sen barcaya mı gidiyon