Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tenis Osaka - Anisimova

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Osaka iyice forma girdi. Belki de eskiden çıktığı zirvedeki tahtını 1 yıla kalmaz geri alabilir. Hamilelik süreci vardı onu da tamamen atlattı. Eski günlerdeki Osaka'yı izliyoruz
Bir kuble sundu o kadar diyelim osaka devri kapanmıştır

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Zamanında sattı macaların milletin canını az yakmadı aldıgı ah ların sonucu bu beter olsun

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,476
2,635
113
Bir kuble sundu o kadar diyelim osaka devri kapanmıştır
Gene aynı şey oldu. Bu Japona ne zaman oynasam ilk seti alıp umutlandırıyor ama sonra sıçış moduna geçiyor

Finali Anis'e oynayacam. Muhtemelen 3 oran civarı verir. Sabalaneka ağır favori olarak çıktığı grand slam finallerinin çoğunu da kaybetti. Roland Garros'ta ağır favoriydi Gauff kupayı aldı. Avurtalya açıkta gene 1.25 oran falan veriyordu bu sefer de Madison Keys kupayı aldı

Burada da Anisimova ile final oynayacak üstelik evinde oynuyor Anis

Son düzenleme:

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Tenisten anlamam ne oldu bu mac yattimi

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,476
2,635
113
Osaka breakle başladı ben anisimovacıyım oran da güzelken denenir igayı eleyip geldi 2.lik onun hakkı şampiyon zaten sabalenka kim çıkarsa çıksın
Bunların sağı solu hiç belli olmuyor ki. Sabalanka Fransa Açık ve Avustralya açık finallerinini de kaybetti. Rakiplerine yaklaşık 3 oran falan veriyordu. Saba - Ani finalinde de oranlar 1.50'ye 2.40. Oranlar yanıltıyor insanı. Kaybettiği fiallerde de Sabalenka rahat alır falan diyorlardı

Son düzenleme:

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,967
1,702
113
Bunların sağı solu hiç belli olmuyor ki. Sabalanka Fransa Açık ve Avustralya açık finallerinini de kaybetti. Rakiplerine yaklaşık 3 oran falan veriyordu. Saba - Ani finalinde de oranlar 1.50'ye 2.40. Oranlar yanıltıyor insanı. Kaybettiği fiallerde de Sabalenka rahat alır falan diyorlardı
Kadın tenisi genelde yazı tura , o yüzden yüksek orana oynamak lazım

mberk1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,054
354
83
Osaka ilk seti aldı almasına da kendi oyunuyla değil Anisimova'nın winner denerken basit hata yapmasıyla aldı. Kontrol hep Anisimova'daydı maç boyunca. Maçtan önce de söylemiştim bu maçın favorisi Anisimova olmasına rağmen oranlar saçma sapan açılmıştı. Finalde 2 ay önce wimbledonda yendiği Sabalenka ile karşılaşacak. O maçın ağır favorisi Sabalenka çünkü Anisimova da Sabalenka da winnerları ile oynayan kuvvetli oyuncular. Ama Sabalenka hem daha kuvvetli, hem final tecrübesi daha fazla. Ama Anisimova evinde oynadığından taraftar onu destekleyecek. Sabalenka da duygularına daha önce yenildi defalarca. İlk seti Sabalenka alır ama 2. sette Anisimova taraftarı işin içine sokmayı başarıp da çabuk bir 2-0 mağlubiyet yaşamazsa şans yaratabilir kendine. Final güzel maç olur. Ama turnuvanın maçı bu gece Alcaraz-Nole 👌🏼

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,533
2,846
113
Osaka ilk seti aldı almasına da kendi oyunuyla değil Anisimova'nın winner denerken basit hata yapmasıyla aldı. Kontrol hep Anisimova'daydı maç boyunca. Maçtan önce de söylemiştim bu maçın favorisi Anisimova olmasına rağmen oranlar saçma sapan açılmıştı. Finalde 2 ay önce wimbledonda yendiği Sabalenka ile karşılaşacak. O maçın ağır favorisi Sabalenka çünkü Anisimova da Sabalenka da winnerları ile oynayan kuvvetli oyuncular. Ama Sabalenka hem daha kuvvetli, hem final tecrübesi daha fazla. Ama Anisimova evinde oynadığından taraftar onu destekleyecek. Sabalenka da duygularına daha önce yenildi defalarca. İlk seti Sabalenka alır ama 2. sette Anisimova taraftarı işin içine sokmayı başarıp da çabuk bir 2-0 mağlubiyet yaşamazsa şans yaratabilir kendine. Final güzel maç olur. Ama turnuvanın maçı bu gece Alcaraz-Nole 👌🏼
Aynı fikirdeyim çok zayıf kaldı bence de

JordanPoole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,041
1,968
113
Erkek tenisinden daha çok wta takip ediyorum Vondurasovanın grand slam kazandığı turnuvadan sonra kadınlarda hiçbir süprize şaşırmıyorum ama şuanki sabalenkanın hem mental hem fiziksel seviyesi baya yukarda finalde zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,476
2,635
113
Erkek tenisinden daha çok wta takip ediyorum Vondurasovanın grand slam kazandığı turnuvadan sonra kadınlarda hiçbir süprize şaşırmıyorum ama şuanki sabalenkanın hem mental hem fiziksel seviyesi baya yukarda finalde zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum
Pegulaya karşı ilk sette 4-2 öndeyken 4 oyun üst üste kaybedip seti 6-4 verdi. Bazen böyle sert çöküşler yaşıyor. Hiçbirine güven olmaz

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,376
3,467
113
Osaka iyice forma girdi. Belki de eskiden çıktığı zirvedeki tahtını 1 yıla kalmaz geri alabilir. Hamilelik süreci vardı onu da tamamen atlattı. Eski günlerdeki Osaka'yı izliyoruz
Anisimova da boş değil ve almış maçı helal olsun kıza