Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tenis Osaka - Anisimova

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,470
2,633
113
Cok cabuk kopuyo oyundan 2 tane hatada kafa gidiyo onun
Bu kadar maç tecrübesi var grand slam sampiyonlukları var ama yüzüne bakınca çok özgüvensiz ağlak bir yüz ifadesi var hep. Jasmin Paolini de sürekli sırıtıyor mesela

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Bu kadar maç tecrübesi var grand slam sampiyonlukları var ama yüzüne bakınca çok özgüvensiz ağlak bir yüz ifadesi var hep. Jasmin Paolini de sürekli sırıtıyor mesela
Herkesin bi tarzı var bu arada bu amerikalılar pert oldu bi ani kaldı heralde varmı başka kalan

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,376
3,467
113
Maç birazdan başlayacak. Teniste kaşarlanmış üyelerin yorumlarını merak ettim. Ben işin içinden çıkamadım. Biraz Osaka tarafındayım ama Anisimova da çizgi üzerini buluyor hep. Ballı mıdır nedir anlamadım ama çok riskli oyun oynamasına rağmen meyvesini topluyor. Bence biraz fazla şanslıydı
Anisimova savunma oynayan swiatek e karşı iyiydi ama osaka bu sefer alır ama üst direkt bu maç

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,470
2,633
113
Anisimova savunma oynayan swiatek e karşı iyiydi ama osaka bu sefer alır ama üst direkt bu maç
Osaka iyice forma girdi. Belki de eskiden çıktığı zirvedeki tahtını 1 yıla kalmaz geri alabilir. Hamilelik süreci vardı onu da tamamen atlattı. Eski günlerdeki Osaka'yı izliyoruz

JordanPoole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,041
1,968
113
Osaka breakle başladı ben anisimovacıyım oran da güzelken denenir igayı eleyip geldi 2.lik onun hakkı şampiyon zaten sabalenka kim çıkarsa çıksın

JordanPoole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,041
1,968
113
Osaka mental olarak kötü bir dönemde yakaladığı gaufu eledi ardından da sakat sakat oynayan muchovayı eledi amandanın şanslı Japon’a dur demesini umuyorum

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,694
3,599
113
Olaya bak maks 1milyon 10 oran geldi holigan biz alsak tüm maçlar 1.0 da biterdi

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Nasıl gene patlayacak bu nefesi kesildi

semihx11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
402
183
43
2.10 dan osaka aldık ama kıran kırana geçiyo normal turnuvalarda lakayıt oynar grand slam olunca yeteneğinin %100 ünü kullanır bu japon zenci

semihx11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
402
183
43
Bedava alacağı maçı final setine götürdü zorla bakalım nabacak

FURY MAN

Tanınmış üye