Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tenis Osaka - Anisimova

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,477
2,635
113
Maç birazdan başlayacak. Teniste kaşarlanmış üyelerin yorumlarını merak ettim. Ben işin içinden çıkamadım. Biraz Osaka tarafındayım ama Anisimova da çizgi üzerini buluyor hep. Ballı mıdır nedir anlamadım ama çok riskli oyun oynamasına rağmen meyvesini topluyor. Bence biraz fazla şanslıydı

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Maç birazdan başlayacak. Teniste kaşarlanmış üyelerin yorumlarını merak ettim. Ben işin içinden çıkamadım. Biraz Osaka tarafındayım ama Anisimova da çizgi üzerini buluyor hep. Ballı mıdır nedir anlamadım ama çok riskli oyun oynamasına rağmen meyvesini topluyor
Sen daha öncede osakadan yattın diye hatırlıyorum

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,477
2,635
113
Dedim o günden sana macları satıyo black mamba alır diye ama bu turnuva farklı zor mac
En prestijli 4 turnuvadan biri teniste. Bunu da satmaz herhalde finalin eşiğinde

Tecrübe olarak Osaka ama Anisimova da çok iyi oynuyor ve evinde

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,533
2,846
113
Maç birazdan başlayacak. Teniste kaşarlanmış üyelerin yorumlarını merak ettim. Ben işin içinden çıkamadım. Biraz Osaka tarafındayım ama Anisimova da çizgi üzerini buluyor hep. Ballı mıdır nedir anlamadım ama çok riskli oyun oynamasına rağmen meyvesini topluyor. Bence biraz fazla şanslıydı
Osaka rahat alacak

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,222
17,055
113
Bırak şimdi tenisi menisi hangi dindesin suan

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,477
2,635
113
İkisede kasıcak üst daha mantıklı taraf zor secim ama karar senin
Üst oynarız alt biter. Dün gece alt oynayacaktım Swiatek - Anisimova maçına sonra 2-0 Swiatek'e oynadım. Maçı 2-0 kaybetti alt bitti

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Üst oynarız alt biter. Dün gece alt oynayacaktım Swiatek - Anisimova maçına sonra 2-0 Swiatek'e oynadım. Maçı 2-0 kaybetti alt bitti
Dedigim gibi karar senin fikir istedin firkrimi söyledim ben oynacak olsam üst oynardım

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Hadi oynada takip edelim zaman gecsin

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,477
2,635
113
Hadi oynada takip edelim zaman gecsin
Seni seçtim Pikachu Osaka :)

Bence Anüsümova biraz fazla şanslıydı Swiatek maçında. Osaka tecrübesiyle alır diye düşünüyorum. Amerikalının oyunu biraz fazla riskli

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Kral swi yenmek zor iş şansla olucak iş degil

mberk1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,054
354
83
Wimbledon'da final sonrası finalde kaybettiği rakibine karşı kazandığı maç sonrası yarı finalde Anisimova, oranlardan bağımsız net favori Anisimova bence. Osaka tehlikeli rakip ama bu sitelerin açtığı oranlar ne böyle? Bu maçta Osaka'ya favori oran açmak aptallık

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,477
2,635
113
Kral swi yenmek zor iş şansla olucak iş degil
Maçı izlemiştim. Anisimova'nın çok fazla topu dip ve yan çizginin üzerini buldu. Bu riskli oyun bazen de şans olmayınca çok kötü ters teper. Bence o maçta fazla ballıydı

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Bakalım izleyelim ama mac 4.10 ertelendi