- 9,644
- 6,559
- 113
Daha 180 kişi var hadi aldık diyelim 250 tl o dede Sweetde nasıl 500 olacak orasıda ayrı mesele
Aynı oyunda devam şartı gelmiş önce yoktu amusnette yapmıştık bakiyeyiDaha 180 kişi var hadi aldık diyelim 250 tl o dede Sweetde nasıl 500 olacak orasıda ayrı mesele
Demiştim ahahaödemem geldi paylaşan ve destek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum ☺
Aga ben şimdi anlamadım 250 eklicek sadece 2 oyundami gecerligates baya iyi çarpan atıyordu valla üst üste 10 20 x ler gördüm
Sana denk gelmiş sadece 1000 kişide 1 kişiye denk gelir o sadecegates baya iyi çarpan atıyordu valla üst üste 10 20 x ler gördüm
Spin alim serbest mi knködemem geldi paylaşan ve destek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum ☺
Her alan gecerlimi usta
Spin satın mi aldın serbest mi250 tl eklendi bi kat sugar çevirdim çekim iki kere red oldu yorumlarda biraz yazmış bakın fast şeçin ilk baştaki banka seçmeyin fast kalsın hesap no ya isim soy isim çekim 1 dakika geldi çok iyi bonus çarçur etmeyin 1 tl den çevirin çekin konu için teşekkürler
Kardeşim ne sipin alıyon bilmiyorum yasak mı ne gerek var zaten max 1 k çekim 500 tl bile çeksen iyi sweet 1 tl çevir bi kere spin girse yeter yinede sen bilirsinSpin satın mi aldın serbest mi