- 1,506
- 454
- 83
İnandın ve başardıngatesde çevrimi yaptım 3 defa bonusa girdi 500 çekim verildi paylaian arkadaşq teşekkürler ben şimdi tekele akar
İnandın ve başardıngatesde çevrimi yaptım 3 defa bonusa girdi 500 çekim verildi paylaian arkadaşq teşekkürler ben şimdi tekele akar
kırmızı tuborgun verdiği motivasyonla başardım kralİnandın ve başardın
Kırmızı icilirmi yakırmızı tuborgun verdiği motivasyonla başardım kral
En güzeliKırmızı icilirmi ya
Net ne kadar yazduj tutariben bi 3 saat daha destekde bekleyemem bu çekim neden iptal olmuştur sizce bilen var mı
500 yazdım ama 507 var ondan mıNet ne kadar yazduj tutari
Bira alacağın için iptal etmişlerdir 🤣🤣500 yazdım ama 507 var ondan mı
Yok normalde kusurati kabul etmiyor hesap no yerine adini soyadını yazdı mi500 yazdım ama 507 var ondan mı
benim sağlığımı düşünmüşler herhalde 😀Bira alacağın için iptal etmişlerdir 🤣🤣
hayır oraya normal banka hesap nosu yazdımYok normalde kusurati kabul etmiyor hesap no yerine adini soyadını yazdı mi
Biri daha yazmıştı 4 kere iptal ettiler diyebenim sağlığımı düşünmüşler herhalde 😀
Tamam ad soyadini yaz oraya arkana yaslanhayır oraya normal banka hesap nosu yazdım
hamgi yöntemle çekiyim kral f1 mi ilk sıradakiTamam ad soyadini yaz oraya arkana yaslan
Evet ilk bastaki 500 yaz tutarq as soyadinia yaz gelicek 10 dj yahamgi yöntemle çektim kral f1 mi ilk sıradaki
tamamdır kral teşekkür ederimEvet ilk bastaki 500 yaz tutarq as soyadinia yaz gelicek 10 dj ya