- 7,750
- 2,681
- 113
Devam ediyor kaldirmamislar bonusu duruyorHarbiden bittimi bonus canlı destekle yakın zamanda konuşan varmı
Devam ediyor kaldirmamislar bonusu duruyorHarbiden bittimi bonus canlı destekle yakın zamanda konuşan varmı
Hahahah dün bana aynısı oldu bir daha denemedim200 den 300 e attı arkadaşlar böyle saçma birşey olamaz ben çıkıyorum bekleyemem eğer canlıya bağlanıp ekletecek varsa ekletsin kullanıcı adım alkanseher1208
yok kanka valla 2 saattir bekliyorum zaten yeter yaniHahahah dün bana aynısı oldu bir daha denemedim
Salla kanka 300-400 için değmezyok kanka valla 2 saattir bekliyorum zaten yeter yani
Birazdan 333 olur 😁
Kumardan alıp içkiye düşüyor prime zebani kazandınız .dArkadaşlar 14:35 te çekim verdim 14:40 ta geldi. Paylaşan arkadaşa teşekkürler sayesinde sahile iniyorum bira içmeye var ol dost Ekli dosyayı görüntüle 791232
geri başka siteye yatırıp parayı hiç etmektense bırak adam eğlensin psikolojimiz gitmiş zaten sahilde bira keyfi de iyidirKumardan alıp içkiye düşüyor prime zebani kazandınız .d
dayaniyorim 17Birazdan 333 olur 😁
Kanka bizde kumardan gelen ya alkole ya karıya ya da tekrar kumara giderKumardan alıp içkiye düşüyor prime zebani kazandınız .d