- 777
- 680
- 93
Arkadaşlar ilk başta sweet bonanzadan 2.5 TL den çevirin 100 adet kesin oyuna sokuyor oyuna soktuğu gibi bu kez Gates oyununa aynı taktik girin slotları açık oyuna alıyor direk
4.hesap aktif🤣🤣Lan çoklu hesap açmayın küfür edeceğim Ha bir türlü sıra gelmedi bu sıra
kesin sokuyomu oyuna ama bak. kesinArkadaşlar ilk başta sweet bonanzadan 2.5 TL den çevirin 100 adet kesin oyuna sokuyor oyuna soktuğu gibi bu kez Gates oyununa aynı taktik girin slotları açık oyuna alıyor direk
Olurda Alabilirsem denicemArkadaşlar ilk başta sweet bonanzadan 2.5 TL den çevirin 100 adet kesin oyuna sokuyor oyuna soktuğu gibi bu kez Gates oyununa aynı taktik girin slotları açık oyuna alıyor direk
Deniyorum yazıcam simdiArkadaşlar ilk başta sweet bonanzadan 2.5 TL den çevirin 100 adet kesin oyuna sokuyor oyuna soktuğu gibi bu kez Gates oyununa aynı taktik girin slotları açık oyuna alıyor direk
Bekle kanka girdimkesin sokuyomu oyuna ama bak. kesin
Dost valla ben ilk sweetten aldım oyuna soktu hemen gatese gittim ordada soktukesin sokuyomu oyuna ama bak. kesin
Ben gece 00:00 dan sonra bütün doğum günü bonuslarini almış oluyorum 😁 sabaha kalmiyo sende iyi sabır varBugün doğum günüm bonuslar baya gelir insallah
Seni aldı diye herkesimi alıyo aw sayende gitti para awDost valla ben ilk sweetten aldım oyuna soktu hemen gatese gittim ordada soktu
Ver lan 250🤣🤣Seni aldı diye herkesimi alıyo aw sayende gitti para aw
AynıBiz orjinal hesaptan bağlanıp alamadık adam 4. Hesaptan almış bonusu awk
Kaybedenler klubüGel artık be zaten kaybedeceğiz
Saka yapiyom🤣Biz orjinal hesaptan bağlanıp alamadık adam 4. Hesaptan almış bonusu awk
Sefa sal be forumu kaybettin işteŞu 2.5 betten gidin diyen kardeşim paramı ver
Kardeş sen kuyruktaydin ne ara oynadinVer lan 250🤣🤣