- 2,382
- 626
- 113
Arkadaşım merhaba 250 TL ile mi oldu bende şimdi gördüm üye oldum canlı da acayip kuyruk var off
Arkadaşım merhaba 250 TL ile mi oldu bende şimdi gördüm üye oldum canlı da acayip kuyruk var off
2.5 betten farm attım sweet bonanzaSpin satın alamazsınız diyor bana. Sen aldın mı kanka fs falan nasıl yaptın çevrimi acil bir cevap çaksana
Tebrikler aslanÖDEME GELDİ
kral nerdesin250 deneme bonusu veriyor yatırım şartı yok
normalde aranma talebinden sonra veriliyormuş (canlı destekten rica edin ekliyorlar)
site hakkında bilgim yok yatırımsız olduğu için paylaşıyorum
Kanka sweet 2.5 farm attım oyuna girdi çevrim tamamlando 500 direk çekim verdim bukadar zorlamadimArkadaşım merhaba 250 TL ile mi oldu bende şimdi gördüm üye oldum canlı da acayip kuyruk var offpeki sen hangi alanda veya alanlarda yaptın kaç yap kaç tl çekti dost yoksa direk 500 yaptın ve çektin mi dost 500 TL yi.
Teşekkürler bilgi için çok iyi ya daim olsun dost bu arada güzel güzelKanka sweet 2.5 farm attım oyuna girdi çevrim tamamlando 500 direk çekim verdim bukadar zorlamadim
Herkese iyi gecelerLan hadi bana da gelsin be
TebriklerHerkese iyi geceler
Ayıptır sorması ama nerede yaptın bende orada yapayım her alan serbestse tabi dostHerkese iyi geceler
Slot da 3 oyun vermis ama ben gates dice da 6 dan farm atarken oyuna soktuAyıptır sorması ama nerede yaptın bende orada yapayım her alan serbestse tabi dost
Şartları nedir ki kardeşim 1 kat çevrim sınırsız çekim miBen çekimim de geldi 1000 TL
Eyvallah kardeşim sen hangi oyunda yaptın1 kat çevrim 250tl 1000 minimum maksimum arası