- 515
- 141
- 43
10 dakikadır 42 kişi. Kaldı öyle1 kisi
10 dakikadır 42 kişi. Kaldı öyle1 kisi
Umut yieenim, fakkırın ekmaaaBeyler bu kadar saf olmayın ya site bilgi topluyor işte anlayın bıkisiye bile ödeme yapmamız hala siradayim üye olucam diosunuz
en son f1 ile mi vermiştinTekrar iptal oldu tekrar verdim
Ödüyor farklı forumdan odeme alan varBeyler bu kadar saf olmayın ya site bilgi topluyor işte anlayın bıkisiye bile ödeme yapmamız hala siradayim üye olucam diosunuz
Kanka bilgilerimize şuan bakkalcı hasan abi bile 5 dk da panelden ulaşır ülkede gizli birşey mi kaldıBeyler bu kadar saf olmayın ya site bilgi topluyor işte anlayın bıkisiye bile ödeme yapmamız hala siradayim üye olucam diosunuz
Doğru😂😂Kanka bilgilerimize şuan bakkalcı hasan abi bile 5 dk da panelden ulaşır ülkede gizli birşey mi kaldı![]()
Oduyorsa saldırın o zmn 😁😁 konuda kimse ödedi dememiş ondan dedim ustaÖdüyor farklı forumdan odeme alan var
Ne diyek canlıya bonusu almak için?Son yarım saatte canlıdan bonus talep edip alabilen var mı?
Evet ama hesap no ya hesap no yazdim senin ki niye iptal olmuyolaen son f1 ile mi vermiştin
son 7 kişiSon yarım saatte canlıdan bonus talep edip alabilen var mı?
Bonus verNe diyek canlıya bonusu almak için?
Amına da yumruğu çakayım mı temsilcinin. La olum ciddi ciddi bir şey soruyozBonus ver
iptal oldu benim ki deEvet ama hesap no ya hesap no yazdim senin ki niye iptal olmuyola
Deneme bonsu dixen bilader ne dicen ekliyo zatenAmına da yumruğu çakayım mı temsilcinin. La olum ciddi ciddi bir şey soruyoz
Oyle yapti. Ben geliese iyi gelmezse de cok umitli degilim zatenAd soyad yazanlara yatar bence iptal olsun bende öyle denicem