- 94
- 32
- 18
Çekeceğimiz 250 tl bize gelince tokata çıkarlar simdi
Hemde kaşarlı🤣🤣hayırlı olsun tost
Masaüstü sitesine çevir mobilden giriyorsanÇekim veremiyoruz sayfa aşağı gelmiyor para çekme tuşuna
Benim ilki reddoldu bir daha veridm bekliyorum5 dk da 5. Kez talep veriyorum reddediyorlar mq ya
Başkan ekledi mi boşuna beklemeyelim siradasonunda bağlandım
Başkan sennbir şeyi yanlış yapiyorsun benim bekliyor hâlâ reddolmafiOdeyene odedi odemiyorlar 7. Kez cekim veriyorum 2 dk sonra red
2 ihtimal var ya ödeme yönteminden kaynaklı reddediyorlar ya da şartlar değişecekOdeyene odedi odemiyorlar 7. Kez cekim veriyorum 2 dk sonra red
Biz bonusu alana kadar bonusta biter awk2 ihtimal var ya ödeme yönteminden kaynaklı reddediyorlar ya da şartlar değişecek
Dayi 1. Secenekten miktar ve iban yazıp hesap no ya ad soyad yazip çekim veriyorum başka bişey yok saniyelik yiyor reddi. Canlı destek anababa günü soramiyoz da2 ihtimal var ya ödeme yönteminden kaynaklı reddediyorlar ya da şartlar değişecek
Çevirdim Allah belasını versin tıklamıyorMasaüstü sitesine çevir mobilden giriyorsan
Ne aranması bunlarda cıvıttı iyice24 saate arayacaklar diyor belirtseydin keşke dikine üye olduk