dostlar s. a zaten 4-5 gndür slotta veriyoz . dün rüyamda beşiktaş shakter maçını gördüm. maç 3-1 bjk alıyor du. beşiktaşın ilk golünü orkun atıyordu hislerime güvenip orkunamı oynasam 1 k yoksa skora mı 1 k atsma ne dersiniz 🦅
Skora yolla gitsindostlar s. a zaten 4-5 gndür slotta veriyoz . dün rüyamda beşiktaş shakter maçını gördüm. maç 3-1 bjk alıyor du. beşiktaşın ilk golünü orkun atıyordu hislerime güvenip orkunamı oynasam 1 k yoksa skora mı 1 k atsma ne dersiniz 🦅
dost slota basıyoz elimize veriyorlar neden olmasın beşktaş biraz ters takım mk bakarsın 3 değil 4 atar 🤣Kardeşim beni dinle ikisine de oynama. Rüyana bişey diyemem ama ben beşiktaşın oýle rahat kazanacağını düşünmüyorum. Yine de tercih senin tabi
skora atim dimiSkora yolla gitsin
HahahahaKanka dün rüyamda çok güzel yerlerdeyim ama şu an değilim
Doğru diyorsun dostum şansın bol olsun. Belki bi işarettir.dost slota basıyoz elimize veriyorlar neden olmasın beşktaş biraz ters takım mk bakarsın 3 değil 4 atar 🤣
O daha mantıklı boğulacaksan derin suda boğulskora atim dimi
Benim rüyamda da 3-2 kazanıyoduk son dakika golüyle aga. holiganda 5 orandan ms denicem bakalaımdostlar s. a zaten 4-5 gndür slotta veriyoz . dün rüyamda beşiktaş shakter maçını gördüm. maç 3-1 bjk alıyor du. beşiktaşın ilk golünü orkun atıyordu hislerime güvenip orkunamı oynasam 1 k yoksa skora mı 1 k atsma ne dersiniz 🦅
NeresiOrkun inşallah başarılı olur hemşehrim benim .
İnanıyoruzBen bugün gol atacam inanın bana beyler puhaha
Haarlem / Hollanda doğumlu orkun kökçüNeresi
KastamonuNeresi