Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Orkun Kökçü

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,475
6,596
113
dostlar s. a zaten 4-5 gndür slotta veriyoz . dün rüyamda beşiktaş shakter maçını gördüm. maç 3-1 bjk alıyor du. beşiktaşın ilk golünü orkun atıyordu hislerime güvenip orkunamı oynasam 1 k yoksa skora mı 1 k atsma ne dersiniz 🦅

negan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,430
2,647
113
dostlar s. a zaten 4-5 gndür slotta veriyoz . dün rüyamda beşiktaş shakter maçını gördüm. maç 3-1 bjk alıyor du. beşiktaşın ilk golünü orkun atıyordu hislerime güvenip orkunamı oynasam 1 k yoksa skora mı 1 k atsma ne dersiniz 🦅
Skora yolla gitsin

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,475
6,596
113
Kardeşim beni dinle ikisine de oynama. Rüyana bişey diyemem ama ben beşiktaşın oýle rahat kazanacağını düşünmüyorum. Yine de tercih senin tabi
dost slota basıyoz elimize veriyorlar neden olmasın beşktaş biraz ters takım mk bakarsın 3 değil 4 atar 🤣

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,981
1,052
113
Benim rüyamda da 3-2 kazanıyoduk son dakika golüyle aga. holiganda 5 orandan ms denicem bakalaım

Qazse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,172
548
113
Oyuncu bahsi alcaksan kadro belli olmadan alma

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
kumarbazlık böyle işte insanın bilinçaltına işler gece rüyalarına girer :D

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,372
2,365
113
Orkun gol atar 1000 oran vardı holide yetisemedik

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
Orkun inşallah başarılı olur hemşehrim benim .