- 2,985
- 11,019
- 113
Hocam güzel kupon da NOP bu gece ne kadar maçın içerisinde kalabilir orası muamma. Bu da Embiid'in süresini aşağı çekebilir. Umarım gelir kuponun. Bol şans.
Doğru diyorsun kopmamasını beklicez maçın ama NOP son maçında çok erken koptu bu sefer asılırlar gibi geliyorHocam güzel kupon da NOP bu gece ne kadar maçın içerisinde kalabilir orası muamma. Bu da Embiid'in süresini aşağı çekebilir. Umarım gelir kuponun. Bol şans.
KopmazzzzDoğru diyorsun kopmamasını beklicez maçın ama NOP son maçında çok erken koptu bu sefer asılırlar gibi geliyor
Ulen bado@orhuneses orÇun bol şans![]()
Daha erken ya boşver ben bile takip etmicem. Son perde bakarsınBoston macına kacar ben
Tmdır new orleansı ızlerım dırek krıtık oDaha erken ya boşver ben bile takip etmicem. Son perde bakarsın
Sağolasın kankamBol şans gardasım
Salmissin reco kuponu demekki lose 🤔3.per sonu 12 sayı 9 rıb
Embıd loseSalmissin reco kuponu demekki lose 🤔
nop maçı aldı zion herhalde uzaylı tek başına aldı maçı keyfine maçı açayım dedim zion olmasa 3 dakikada kapatırdımHocam güzel kupon da NOP bu gece ne kadar maçın içerisinde kalabilir orası muamma. Bu da Embiid'in süresini aşağı çekebilir. Umarım gelir kuponun. Bol şans.
Yorum yapsam tutacakmış demek kiUmut yorum yapmazsa %95 tutar