İstersen müdahale edelim oraya daçaktırmayın 1 gol bekliyom bu kadar sinerjide aradan çıkar sanırım![]()
benimki çıtır kupon be kardeşim bu konuyu dağıtmayalım nazardeğmesin iyi gidiyor orduluİstersen müdahale edelim oraya da![]()
Çıtır çıtır getirelimbenimki çıtır kupon be kardeşim bu konuyu dağıtmayalım nazardeğmesin iyi gidiyor ordulu
Adam demesin sonra sizene kan benim damar benim vermiyorum di-ye "Karışmak gibi olsunaynen öyle yap @Ordu5252
Vermessen verme bize milletimiz yeterAdam demesin sonra sizene kan benim damar benim vermiyorum di-ye "![]()
Bazı siteler gerçekten ugulu bazıları uğursuz geliyor.bazen sitenin uğuruna da inanmak lazım bence burdan devam et![]()
geçmiş sayfaları incelersen bunun cevabı var dostumBolsanlar umarım gelmistir
Sa kanka bana özet geçsenegeçmiş sayfaları incelersen bunun cevabı var dostum![]()
kasa 350 knka durum iyi 2 kupon wonladık sıradakini bekliyoruz.HoşgeldinSa kanka bana özet geçsene![]()
olmaz diyim de olsun bu sefer barihadi slavia![]()
Zamanim yok dostum teskurler yinede engin bilgilerin içingeçmiş sayfaları incelersen bunun cevabı var dostum![]()
rica ederimZamanim yok dostum teskurler yinede engin bilgilerin için
Hoşbulduk kanka eyv destur varmıkasa 350 knka durum iyi 2 kupon wonladık sıradakini bekliyoruz.Hoşgeldin![]()