- 3,140
- 3,748
- 113
tebrikler
4 çekiliş kazandınızbne ya 4 mesaj çıktı![]()
kardeşim şansın daim olsun ama diğer arkadaşlara hasızlık yaptın sen@Yularipolsen
@Bombeye73
@Ganilost
@Eray53
@Shellac ben çektim isim var bekleyemecegim seni
Papara no atalım bu kişiler.
Pardon rol bitmişBol şans dostum
Kim ne yaptı dostumkardeşim şansın daim olsun ama diğer arkadaşlara hasızlık yaptın sen
başından beri takip ettik hadi beni boşver onlarıda alsaydın ya listeyeKim ne yaptı dostum
valla dost çekiliş yapıp bu isimler çıktıysa eyvallah ama sayfa 1 den 14 e kadar vardım ben bazı çıkan arkadaşlar son 2 sayfada var tekKim ne yaptı dostum
bizde onu demek istedik kardeşvalla dost çekiliş yapıp bu isimler çıktıysa eyvallah ama sayfa 1 den 14 e kadar vardım ben bazı çıkan arkadaşlar son 2 sayfada var tekcanın sağolsun yine de nasip değilmiş
Ya tamam kral tartışmaya gerek yok burada benm para atmadığım çok az kişi vardır beni bilen bilirbaşından beri takip ettik hadi beni boşver onlarıda alsaydın ya listeye
Ben de 1 den 14 e kadar vardim hayirlisivalla dost çekiliş yapıp bu isimler çıktıysa eyvallah ama sayfa 1 den 14 e kadar vardım ben bazı çıkan arkadaşlar son 2 sayfada var tekcanın sağolsun yine de nasip değilmiş
Kral katlarsam sana 10 tl yolliyicam bu parayivalla dost çekiliş yapıp bu isimler çıktıysa eyvallah ama sayfa 1 den 14 e kadar vardım ben bazı çıkan arkadaşlar son 2 sayfada var tekcanın sağolsun yine de nasip değilmiş
eyvallah kardeşim düşünmen yeter.Sen katla gerisi önemsiz bol şansKral katlarsam sana 10 tl yolliyicam bu parayi
kardeşim herkes herkesi biliyor sorun para atıp atmaman değil ama haksızlık oldu onuda bil kardeşYa tamam kral tartışmaya gerek yok burada benm para atmadığım çok az kişi vardır beni bilen bilir
tamam kardeş eyw uzatmayız biz doğruyu söyleyelide sıkıntı yokUzatmaya gerek yok arkadaşlar bugün olmazsa yarin da bize cıkar