- 43,585
- 12,168
- 113
Ben dedim adam ya kesene bereket sag ol falan odul de almadik arkadaslar adina dedik 😁İnsan usulende olsa bı sağolasın yazar
Ben dedim adam ya kesene bereket sag ol falan odul de almadik arkadaslar adina dedik 😁İnsan usulende olsa bı sağolasın yazar
Bu dost hiç takip etmemesine ragmenKesene bereket daım olsun
Doğru söylüyorsun dostÇok şey istiyorsun 😀😀
Biz yazdık mülayimÇok şey istiyorsun 😀😀
Herkes işi bitene kadar dostum. Ben yazdım hepİnsan usulende olsa bı sağolasın yazar
Kim o yazmayan odun dmdende yazmıştık laİnsan usulende olsa bı sağolasın yazar
Bu dost hiç takip etmemesine ragmen
Doğru söylüyorsun dost
Kaybetmicez onur dostun açtığı yoldan para altında kalıp sonra onu tanımayacagızTeşekkür edin lâ adama. Gerçi birazdan gelirler. Direk siteye atıp toteme başlamışlardır. Kaybedince gelirler
Dostum benim darılma yok usulende olsa dendiği zaman insanın hoşuna giderTeşekkür edin lâ adama. Gerçi birazdan gelirler. Direk siteye atıp toteme başlamışlardır. Kaybedince gelirler
Sağol dostBende hiç takip etmedim kazancın daim olsun
Sen çalışıyor musun şuan dost sanki dün gece calisiyordun gibiydi deKaybediyorum inanın gülüyorum umrumda bile degil
Umarim kazaninca da mutluluk goz yaslari dökersin 😁Kaybediyorum inanın gülüyorum umrumda bile degil
Sinan at iban 😂😂😂Ben dedim adam ya kesene bereket sag ol falan odul de almadik arkadaslar adina dedik 😁
AdammmmSinan at iban 😂😂😂
Gönlün zengin demekkiKaybediyorum inanın gülüyorum umrumda bile degil