- 12,143
- 6,622
- 113
Portekiz desteği ever katılıyorum ama Portekiz 2 tane atamaz sankiYani eğer oranı daha güzelse portekiz takım gölü 1.5 üst oyna sonuç olarak bu maç 3.5 işte gidecekse Portekiz'in desteğiyle gidecek
Portekiz desteği ever katılıyorum ama Portekiz 2 tane atamaz sankiYani eğer oranı daha güzelse portekiz takım gölü 1.5 üst oyna sonuç olarak bu maç 3.5 işte gidecekse Portekiz'in desteğiyle gidecek
Aynı gorusteyiz3.5 üst olması portrkize bağlı Almanya 4 atmaz ama rahat 2 atar Portekiz destek vermelk diye düşünüyorum o yuzden 2.5 üst derim
Bakalım kanka oranlarına ,daha çok var maçaŞansın bol olsun dost.. bence golden ziyade istatistik nahislerine oyna o zaman taç korner kart gibi iki açık takım oynuyor hızlı oyun olur
Ne oldu bebeğim
Yok ya bazen golde coşuyor büyük takımlar istatistik alt oluyor ,bir büyük bir küçük takım olsa istatistik üst derimŞansın bol olsun dost.. bence golden ziyade istatistik nahislerine oyna o zaman taç korner kart gibi iki açık takım oynuyor hızlı oyun olur
Durmazlar bu per atacaklar artık 3. Per bizim kuponu yönlendirir eğer 3 .per ilk per gibi çıkarsa kurtaririz3:43 artık biraz durun da
Geçer 150 yi böyle devam ederlerseBarem 149 da