- 3,363
- 1,925
- 113
Şu kuponları won reis yazıp sizi etiketlemek için atiyom nerdeyse😂😂😂
Şu kuponları won reis yazıp sizi etiketlemek için atiyom nerdeyse😂😂😂
Tebrikler dost
Sağol reis aldığım ilk kod ilk kupon won oldu sizin kodlar bereketli mi ne 😂Tebrikler dost
Tebrikler dostum, darısı diğer kuponun başına 🙃@Fterim1905 @Mayko78 geldi kupon,😂😂
Eyw reisim darısı senin kuponlarin başına 😂Tebrikler dostum, darısı diğer kuponun başına 🙃
Benimkiler 1.30dan yatio 🤣Eyw reisim darısı senin kuponlarin başına 😂
Haber et beraber gideriz bayadir gitmedim 😄@Fterim1905 Amsterdam tek tekele gidince gecemizi guzellestirmiyor Muş onu anladik simdi 500 ü atar 3 4 maç a basar sabah 2 3k çekerim diye tahmin ediyorum cuma namazina taksiyle gideriz artık 😂😂😂
Bu bayspine hiç güvenmiyorum ama haber veririm 15 dk dir onaylandı hesaba gelmedi daha 😂Haber et beraber gideriz bayadir gitmedim 😄
Geldi şimdi ben bunu başka siteye atım kupon yapim gelirse ezan okunmadan 20 dk önce yazarım sana ,😂😂Bu bayspine hiç güvenmiyorum ama haber veririm 15 dk dir onaylandı hesaba gelmedi daha 😂
Bol şanslar olsun dostum. Burada paylaş kuponu, uyanık olursak takiplerizGeldi şimdi ben bunu başka siteye atım kupon yapim gelirse ezan okunmadan 20 dk önce yazarım sana ,😂😂
Giza dan başka hesaplan oynuyordum kendi adıma kurdum deneme bonusu varmış onu alıp 10 oran bı kupon yapim de yatim 😂😂Geldi şimdi ben bunu başka siteye atım kupon yapim gelirse ezan okunmadan 20 dk önce yazarım sana ,😂😂
Aman namazı karıştırma,,@Fterim1905 Amsterdam tek tekele gidince gecemizi guzellestirmiyor Muş onu anladik simdi 500 ü atar 3 4 maç a basar sabah 2 3k çekerim diye tahmin ediyorum cuma namazina taksiyle gideriz artık 😂😂😂
La hanfi siteden oyniyim adamlar kimlik varmı diye sormuyor Free bet bonusumuz için [email protected] adresimize kimliğiniz ile selfie çekerek mail atmanız gerekmektedir efendim. Yazmış 😂😂Bol şanslar olsun dostum. Burada paylaş kuponu, uyanık olursak takipleriz
Betcioya at, 500 lira yatırıma bir bilet verio. Bonus talepte bilet talep et kısmına bas yatırımdan sonra. Pazartesi çekiliş var bı bakarsin tek bilete güzel bişi çıkarLa hanfi siteden oyniyim adamlar kimlik varmı diye sormuyor Free bet bonusumuz için [email protected] adresimize kimliğiniz ile selfie çekerek mail atmanız gerekmektedir efendim. Yazmış 😂😂
200 guzel maç yok ya fazla giza ya attım 200 bı kupon yaptım 3 maç oran 4.40 gelire oranım %80 paylasiyim büyük ihtimal devam ederim gelir bu kuponBetcioya at, 500 lira yatırıma bir bilet verio. Bonus talepte bilet talep et kısmına bas yatırımdan sonra. Pazartesi çekiliş var bı bakarsin tek bilete güzel bişi çıkar
Yarım saat sonra başlıyor güzel maçlar200 guzel maç yok ya fazla giza ya attım 200 bı kupon yaptım 3 maç oran 4.40 gelire oranım %80 paylasiyim büyük ihtimal devam ederim gelir bu kupon
Tebrikler aga@Fterim1905 @Mayko78 geldi kupon,😂😂