Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Online Krupiyerlik Hakkında

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,763
113
1250 Euro artı prim maaşı var. 370 Euro'ya kadar ev desteği ve özel sağlık sigortası var. Oturumunu alıyorlar. Mesai 8 saat . Yayın öncesi hazırlık da mesaiye dahil. Kamera karşısında olmak ve kumar işinde olmak sorun değilse denenebilecek bir iş.
Bence iyi değil hocam ben oynarken çok gördüm kurupiyer resmen yayında uyudu bide o işin içine girince adamı esir alırlar hocam kolay kolay bırakmazlar mafya pis işler

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
Bence iyi değil hocam ben oynarken çok gördüm kurupiyer resmen yayında uyudu bide o işin içine girince adamı esir alırlar hocam kolay kolay bırakmazlar mafya pis işler
Hocam düşündüğünüz gibi değil :) beyaz yakalı gibi plaza ofislerinde çalışıyorlar. Resmi iş sözleşmeli oturumlu bir iş. Ben şahsen yapmam kamera yüzünden ama yapan çok kişi tanıyorum. Ben de Belgrad da yaşıyorum. Mafya esir almaz yani :)

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,203
913
113
Kurpiyer denince aklıma geldi 😁

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,763
113
Hocam düşündüğünüz gibi değil :) beyaz yakalı gibi plaza ofislerinde çalışıyorlar. Resmi iş sözleşmeli oturumlu bir iş. Ben şahsen yapmam kamera yüzünden ama yapan çok kişi tanıyorum. Ben de Belgrad da yaşıyorum. Mafya esir almaz yani :)
Kral nasıl oturma izni aldın belgradda

dwkinq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
747
321
63
Daha önce bu işi yapmış ve ya şuan yapan biri yok mu?

dwkinq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
747
321
63
Ya birader yazmak istemeyen yazmasın. Hakaret edecek olan yazmasın. Kendini akıllı sanıp bambaşka şeyler söyleyecek yazmasın. Boş yapmayın dağılın.

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
415
366
63
benim 2 arkadaşım gitti onlarda belgrada gittti. 3 ay sonra söve söve geldiler Gece hayatı karı kız mükemmelmiş ama para kazanmak için gidiyorsan boşa gitme ev kirası erzak vs derken adamlara bişey kalmıyormuş türkiyede daha çok kazanıyorduk dediler. Bide mesai 8 diyorlarmış 12 13 saat çalıştırıyorlarmış çoğu gün ek ücret prim onlar hep laftaymış baya pişman oldular. Yine gidim görim dersen karar senin . Ama hazır işin varsa burda ondanda olma gidecem diye iyi düşün

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,260
113
Evo'ya giremezsin, zor. TR'den götürmeyi tercih etmiyorlar genelde. Pragmatic alıyor genelde, şu anki adıyla ARRISE. Onlar da ya Sofya ya da Belgrad'a götürüyorlar. 1200-1300 aralığında bir maaş var. Ev onlardan, ama ortak bir evde kalıyorsun. Gece mesailerinde taksi paranı veriyorlar. Prim vs. var. Sağlık sigortası, spor salonu kartı, toplu taşıma kartı gibi şeyler var.

Yemek ile ilgili bir destek yok. Ofiste yemek yok, meyve vs. var. Kariyer olarak bakarsan da bunların lead'i olabilirsin, studio manager'lığa kadar gider. Çok sık mola var mesaide.Makyaj yapılmasını şart koşuyorlar. Belli bir saç, sakal, bıyık uzunluğun olacak onların karar verdiği. Kamera karşına çıkmadan onların makyözü seni hazırlayacak, fondöten vs. kullanacaksın.

Seni oraya götürdükleri için (Uçak bileti, vize vs. onlardan) 1 yıl öncesinde istifa ediyorum dersen, ceza ödemek durumunda kalırsın kontrata göre.

Kıyafet onlardan, siyah ayakkabı ise senden. Daha fazla detay lazımsa veririm, bana göre değil açıkçası. Bol şans.

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
Zor iş en zoru da gurbette olmak . Ben 1990 da Türkiye de krupyerlik yapmıştım. 1990 da 80 gün 1991 de 110 gün ama tabi canlı kumarhanede günlük 18 saat e kadar çalıştığımız oluyordu.
1.gün sabah saat 06.00 da başlıyor vardiya saat 12.00 dan akşam 18.00 e kadar istirahat akşam 18.00 dan sabah 06.00 a kadar devam
2.gün tam tersi 12:00 da işbaşı 18:00 a kadar 18:00 dan sabah a kadar istirahat.
Yazlık bir mekandı öğrenci olduğum için kışları çalışmadım. Kazancı Banka Genel Müdürü seviyesinde idi . Cumartesi akşam vardiyasında sıfır bir araba alabilecek kadar para kazanılıyordu

dwkinq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
747
321
63
Evo'ya giremezsin, zor. TR'den götürmeyi tercih etmiyorlar genelde. Pragmatic alıyor genelde, şu anki adıyla ARRISE. Onlar da ya Sofya ya da Belgrad'a götürüyorlar. 1200-1300 aralığında bir maaş var. Ev onlardan, ama ortak bir evde kalıyorsun. Gece mesailerinde taksi paranı veriyorlar. Prim vs. var. Sağlık sigortası, spor salonu kartı, toplu taşıma kartı gibi şeyler var.

Yemek ile ilgili bir destek yok. Ofiste yemek yok, meyve vs. var. Kariyer olarak bakarsan da bunların lead'i olabilirsin, studio manager'lığa kadar gider. Çok sık mola var mesaide.Makyaj yapılmasını şart koşuyorlar. Belli bir saç, sakal, bıyık uzunluğun olacak onların karar verdiği. Kamera karşına çıkmadan onların makyözü seni hazırlayacak, fondöten vs. kullanacaksın.

Seni oraya götürdükleri için (Uçak bileti, vize vs. onlardan) 1 yıl öncesinde istifa ediyorum dersen, ceza ödemek durumunda kalırsın kontrata göre.

Kıyafet onlardan, siyah ayakkabı ise senden. Daha fazla detay lazımsa veririm, bana göre değil açıkçası. Bol şans.
Dost benim saçım çok kısa sorun ederler mi? onun dışında iyi iş gibi duruyor

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,532
2,846
113
benim 2 arkadaşım gitti onlarda belgrada gittti. 3 ay sonra söve söve geldiler Gece hayatı karı kız mükemmelmiş ama para kazanmak için gidiyorsan boşa gitme ev kirası erzak vs derken adamlara bişey kalmıyormuş türkiyede daha çok kazanıyorduk dediler. Bide mesai 8 diyorlarmış 12 13 saat çalıştırıyorlarmış çoğu gün ek ücret prim onlar hep laftaymış baya pişman oldular. Yine gidim görim dersen karar senin . Ama hazır işin varsa burda ondanda olma gidecem diye iyi düşün
Oo