- 1,290
- 414
- 83
Macı izliyim 😊Son 20 dk degil ki hem yenik hem koca ikinci yari varkupona bakıp durma bozarsin sen
Macı izliyim 😊Son 20 dk degil ki hem yenik hem koca ikinci yari varkupona bakıp durma bozarsin sen
Bol şanslar gelirPolonya macında 1gol cıkarmı Ekli dosyayı görüntüle 797818
Git Kocaeli'nin şampiyonluk öyküsünü izle YouTube dan sigara yerine çay versin AlikemalBakalım yaktık sigaramızı izlyoruz,😊
😂🤣😂Son 20 dk degil ki hem yenik hem koca ikinci yari varkupona bakıp durma bozarsin sen
Herkes gol çıkmaz oynasın kuponun gelir1.1 skor oynadım ben bozma sakın
3 gol daha çıkar,,su içinde rahattPolonya macında 1gol cıkarmı Ekli dosyayı görüntüle 797818
Gol olur yağarlar birazdan dost,,Herkes gol çıkmaz oynasın kuponun gelir
Yok hani kuponlarimiz tutmuyor ya yatsın diye söyledimGol olur yağarlar birazdan dost,,
Tmm,,Yok hani kuponlarimiz tutmuyor ya yatsın diye söyledim![]()
O maçta gol olmasın kupon kazancını ben öderimHerkes gol çıkmaz oynasın kuponun gelir
Yav genelde kuponlarimiz yatıyor diye alt dedim yoksa oynanmaz tabiO maçta gol olmasın kupon kazancını ben öderim
2 gündür 5 kupon yattı 3 ü tek korner 2 si tek gol viraz şans olsa 200 300k almıştım 1 haftadaYav genelde kuponlarimiz yatıyor diye alt dedim yoksa oynanmaz tabi![]()
Iste bunu demek istiyorum sans yok 1.5 alt oynasak gol gelir arkadaş kazanır demek istedim2 gündür 5 kupon yattı 3 ü tek korner 2 si tek gol viraz şans olsa 200 300k almıştım 1 haftada
Orası öyle şans yoksa kıçını yırtsan gelmiyorIste bunu demek istiyorum sans yok 1.5 alt oynasak gol gelir arkadaş kazanır demek istedim