http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Önerisi Olan

Mansat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,025
919
113
Arkadaslar öncelikle bu bir para isteme mesaji degildir bilgilerinize.Sadece bir gorus durum bildirimi.

Memurum bu ay bir sikisikligim oldu mobilya taksitini veremedim. 15 lira bulmam lazim. Cevreden de bulamiyorum artik. Evdekiler verdim biliyor. Mobilyaci ay sonuna kadar versen yeterli diyor.
Cevremde kac kişiye teklif ettim 15 ver maasda 20 vercem diye ama bulamadim. Kart cikmiyor.kredi desen ole hadi 101 patlak.
Var mi onerisi olan ne yapilabilir?

düşünceleriniz icin simdiden tesekkurler herkese iyi oyunlar

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Arkadaslar öncelikle bu bir para isteme mesaji degildir bilgilerinize.Sadece bir gorus durum bildirimi.

Memurum bu ay bir sikisikligim oldu mobilya taksitini veremedim. 15 lira bulmam lazim. Cevreden de bulamiyorum artik. Evdekiler verdim biliyor. Mobilyaci ay sonuna kadar versen yeterli diyor.
Cevremde kac kişiye teklif ettim 15 ver maasda 20 vercem diye ama bulamadim. Kart cikmiyor.kredi desen ole hadi 101 patlak.

Sana para lazim dost

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,743
4,626
113

Taksitli telefon al hattın faturaliysa git okut sonra

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,536
2,557
113

Banada lazım sana eşlik edebilirim bulmak için anca dost

b12

Web Developer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
259
89
28
Maaş zaten ay başı değil mi? Mobilyacı 5- 10 gün bekleyiversin bir şey olmaz hocam. Not: Bütün müşterilerim mobilyacı benim. Beni 1-2 ay bekletiyorlar yeri gelince ayrıca bir şey olmuyor.

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,113
7,589
113
hepsiburada limitine bak bi dost

Spyzera

Herhangi Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,437
2,446
113
Dost mobilyaciya anlat durumu boyle böyle diye tek seferlik anlayış gosterir bence

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,218
2,538
113
Kral baskasina 5 bin fazladan vereceğine mobilyaciya 2500 fazla verecem idare etde her türlü kabul eder zaten

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,113
1,679
113
Mobilyacıya maaşı alınca vericem de insan gibi durumunu anlat maaşını alıncada kumara vermeden adam gibi parasını ver olay kapansın basit

Mansat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,025
919
113
Kral baskasina 5 bin fazladan vereceğine mobilyaciya 2500 fazla verecem idare etde her türlü kabul eder zaten
Kanka olayi tam anlatmadim. Olay biraz karisik baska borcum vardi oraya verdim. Normalde nisanlim veriyor kendi mobilinden atiyor. Bibarkadas sikismis bikacgune vercek dedim. Ole aldim anlayacaginiz. Uzun lafin kisasi en geç 1 ine kadar 15 lira lazim

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,462
686
113
Kanka olayi tam anlatmadim. Olay biraz karisik baska borcum vardi oraya verdim. Normalde nisanlim veriyor kendi mobilinden atiyor. Bibarkadas sikismis bikacgune vercek dedim. Ole aldim anlayacaginiz. Uzun lafin kisasi en geç 1 ine kadar 15 lira lazim
Verme kardeşim beklesin ne stres yapıyorsun maaşı aldığımda verecem de ölüm mü çaresi yok o mobilya magazadada dursa aynı evindede dursa aynı ikisindede duruyor sonuçta

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Anlamadım kredi nasıl çıkmıyor memur adamsın bankaların havada karada sana kredi vermeai lazım eğer hepsini patlatmadiysan