Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Öneri PC ⌨️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
971
113
Dostlar selam 15-20k Bütçem var acaba kasa almayı düşünüyorum yani güzel özellikleri olan acaba var mı anlayan birisi? Şöyle bir şey buldum ama iyimidir bütün oyunları oynamiyim ?

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Ekran kartı dışında bu pc iş görür bunu al 30k ua ekran kartı salla buna tamamdır

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
971
113
Ekran kartı dışında bu pc iş görür bunu al 30k ua ekran kartı salla buna tamamdır
Dost pek anlamıyorum sen yardımcı olurmusun yanı ben oyun oynayan birisi değilim aslında ara sıra öyle cs falan öyle girerim yaklaşık bir buçuk ay önce bozuldu bilgisayar benim yani bir de eski bilgisayardı yani parçalarını falan bulamadım yani şimdi bir şey almam lazım ama ne alsam bir karar veremiyorum yani sen bulursan bir tane seçer misin alalım

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
282
63
Dostlar selam 15-20k Bütçem var acaba kasa almayı düşünüyorum yani güzel özellikleri olan acaba var mı anlayan birisi? Şöyle bir şey buldum ama iyimidir bütün oyunları oynamiyim ?

Alma internette satılan hazır sistemlerden uzak dur letgo sahibindene ya da bulunduğun yerdeki bilgisayarcılara bak çevrende satan temiz düzgün sistem varsa yönel

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
971
113
Alma internette satılan hazır sistemlerden uzak dur letgo sahibindene ya da bulunduğun yerdeki bilgisayarcılara bak çevrende satan temiz düzgün sistem varsa yönel
Dost kredi kartı ile alcam limitle o yüzden tek pazarama Trendyol Hepsiburada alabilirim

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Dost pek anlamıyorum sen yardımcı olurmusun yanı ben oyun oynayan birisi değilim aslında ara sıra öyle cs falan öyle girerim yaklaşık bir buçuk ay önce bozuldu bilgisayar benim yani bir de eski bilgisayardı yani parçalarını falan bulamadım yani şimdi bir şey almam lazım ama ne alsam bir karar veremiyorum yani sen bulursan bir tane seçer misin alalım
Kanka 15 20k ya alabileceğin max pc bu ve bunun gibiler olur şuanda güncel oyunlar için bu donanımla pek verimli oynayamassın 50 60k rahat gözden çıkarman Gerekiyor

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
Çok anlamam ama 15-20 k ya zor dostum. Acelen yoksa biraz daha para biriktirip 40-50 k ile güzel bir bilgisayar alabilirsin bence.

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
282
63
Dost kredi kartı ile alcam limitle o yüzden tek pazarama Trendyol Hepsiburada alabilirim
Bunların klavye mause monitör ve ekran kartları çöp oluyor genelde her şey içinde fiyatı uygunmuş dedirtmek için varsa bu dediğin yerlerde ekran kartsız alıp ekran ekran kartını ayrı al monitör ve klavye mauseuda

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
25 30kya idare eder bişiy alır en kötü ekran kartın 4060 olmalı işlemcide maksimum i5 olur gibi bu miktara

Zagros13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,928
1,677
113
Acele etme kral o parayla alsan bile işini görmez yazık olur benim arkadaş aldı bin pisman toplama en iyisi

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,248
495
83
acılın bilişimciyim yılllardır bu anı bekliyordum :D

Dostum öncelikle

1- bütcen tam olarak nedir ?
2-Bilgisayarı hangi amaçla kullanacaksın ? Oyun oynarmısın oynarsan hangi oyunları oynarsın iş için kullanacaksan hangi programları kullanacaksın bunları belirtirsen daha cok yardımcı olabilirim sana.

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,119
255
83
Kral o kasayı biraz zorla 30 k felan iyi bir şey alırsın

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,212
2,313
113
bu ne biçim tasarım böyle çin pazarları gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...