- 1,076
- 971
- 113
Dostlar selam 15-20k Bütçem var acaba kasa almayı düşünüyorum yani güzel özellikleri olan acaba var mı anlayan birisi? Şöyle bir şey buldum ama iyimidir bütün oyunları oynamiyim ?

Dost pek anlamıyorum sen yardımcı olurmusun yanı ben oyun oynayan birisi değilim aslında ara sıra öyle cs falan öyle girerim yaklaşık bir buçuk ay önce bozuldu bilgisayar benim yani bir de eski bilgisayardı yani parçalarını falan bulamadım yani şimdi bir şey almam lazım ama ne alsam bir karar veremiyorum yani sen bulursan bir tane seçer misin alalımEkran kartı dışında bu pc iş görür bunu al 30k ua ekran kartı salla buna tamamdır
varmıdır bildiğin dost pazarama.com üzerinden bir tane bul da alalım 15 20k arasıEkran kartı ve işlemci çöp alınmaz
Alma internette satılan hazır sistemlerden uzak dur letgo sahibindene ya da bulunduğun yerdeki bilgisayarcılara bak çevrende satan temiz düzgün sistem varsa yönelDostlar selam 15-20k Bütçem var acaba kasa almayı düşünüyorum yani güzel özellikleri olan acaba var mı anlayan birisi? Şöyle bir şey buldum ama iyimidir bütün oyunları oynamiyim ?
![]()
Dost kredi kartı ile alcam limitle o yüzden tek pazarama Trendyol Hepsiburada alabilirimAlma internette satılan hazır sistemlerden uzak dur letgo sahibindene ya da bulunduğun yerdeki bilgisayarcılara bak çevrende satan temiz düzgün sistem varsa yönel
eyvallah kardeşim sağol yine de15 20kya iyi bişiy alman mümkün degil zaten
Kanka 15 20k ya alabileceğin max pc bu ve bunun gibiler olur şuanda güncel oyunlar için bu donanımla pek verimli oynayamassın 50 60k rahat gözden çıkarman GerekiyorDost pek anlamıyorum sen yardımcı olurmusun yanı ben oyun oynayan birisi değilim aslında ara sıra öyle cs falan öyle girerim yaklaşık bir buçuk ay önce bozuldu bilgisayar benim yani bir de eski bilgisayardı yani parçalarını falan bulamadım yani şimdi bir şey almam lazım ama ne alsam bir karar veremiyorum yani sen bulursan bir tane seçer misin alalım
Bunların klavye mause monitör ve ekran kartları çöp oluyor genelde her şey içinde fiyatı uygunmuş dedirtmek için varsa bu dediğin yerlerde ekran kartsız alıp ekran ekran kartını ayrı al monitör ve klavye mauseudaDost kredi kartı ile alcam limitle o yüzden tek pazarama Trendyol Hepsiburada alabilirim
Peki dostlar sağolunAcele etme kral o parayla alsan bile işini görmez yazık olur benim arkadaş aldı bin pisman toplama en iyisi