http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Önereceğiniz Maç Var Mı ?

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
Önereceğiniz maç varmı arkadaşlar tek maç

Arda34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,948
1,395
113
Yine kol saati saniyede girdim yok yine bugunude bol şans yazarak gecircez

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
Nasıl aldın ben 3 saniyede denedim alamadım. Demekki sahtekar holigan verdi bu sefer. Nasıl aldınız sırtlan gibi pusuyamı yattınız.
valla ben de mesaj düser düsmez copy yaptım sag pencereye invalid dedi 3 sn sürmüştür şu işlem toplam en fazla

Arda34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,948
1,395
113
100 kisi cok veriolar goren 2500 kisi

alfabeta09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
120
41
28
kahretsin kahretsinnnn bilgisayarım yok kopyala yapıştır yapamıyorum bilgisayarım olsa anında olucam freebeti. telefondan yazmakla mı uğraşayım sistemin error vermesiylemi uğraşayım. KAHRETSİN.. ünideki şehre gitmem lazım eşyalarımı almaya ama otobüs biletini ayarlayamadım. lan bütün hepsimi ard arda gelir yeter ya yeter

xaero571

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
811
123
43
milan juve maçına juve 2 gol atar de

Omers2019

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
233
69
28
kahretsin kahretsinnnn bilgisayarım yok kopyala yapıştır yapamıyorum bilgisayarım olsa anında olucam freebeti. telefondan yazmakla mı uğraşayım sistemin error vermesiylemi uğraşayım. KAHRETSİN.. ünideki şehre gitmem lazım eşyalarımı almaya ama otobüs biletini ayarlayamadım. lan bütün hepsimi ard arda gelir yeter ya yeter
Kardeş üzülme alsanda 1000 tl yapman gerek bu 1.
1000 yapsanda çekememe ihtimalin var. Yüzlerce çoklu üyeliği olmayanlar bile hesabı ödememek için kapatıldı.
Yani risk

xaero571

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
811
123
43
parası olna bassın juve 2 go latar 2.24 oranı var

alfabeta09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
120
41
28
Kardeş üzülme alsanda 1000 tl yapman gerek bu 1.
1000 yapsanda çekememe ihtimalin var. Yüzlerce çoklu üyeliği olmayanlar bile hesabı ödememek için kapatıldı.
Yani risk
düşüncen için çok saol ama alıp oynamamın tadı başka ya. belki çekerdim 10 katına ulaşıcam imkansız değildi. çok yazık oldu. param olsa ilk işim bilgisayar almak sırf holigan kavbet için:)