- 493
- 96
- 28
tebrikler
HopBoşver abi çayi . Kırmızı candır😅
Onu yapar ömerim,,,,yeterki kazansın...Slottan koysanda ufak bisi dagitsan be kralim
Deneyim de sevmedim ben onu@omrkrz363 benim için bigbass Halloween 2 dene açıktı bugun
Dur resmini çekeyim vallahi hala tüpün altı açık iki bardak kaldı ama,,çay benim vazgeçilmezimBoşver abi çayi . Kırmızı candır😅
Bende sevmiyorum normalde de splashla aynı mantık aslında. Ama bugün 20 spinde 3 kere oyuna aldiDeneyim de sevmedim ben onu
Çay ocaklari da açılmaya basladiDur resmini çekeyim vallahi hala tüpün altı açık iki bardak kaldı ama,,çay benim vazgeçilmezim)
Jeton yeni düştüBoşver abi çayi . Kırmızı candır😅
O seni sevse yeterDeneyim de sevmedim ben onu
Sanki bana ülkü ocağıÇay ocaklari da açılmaya basladi
Alem bana,,ben sana hastayım genç adamO seni sevse yeter![]()
Çay ceeeek çorba bitti 🤣Sanki bana ülkü ocağı))
Kosss kosss vatan millet Sakarya de ben geldim de,,ye icc faturayı Ömer'e yolla,,,asiruh kefil dersin)
Darısı mls macinaBu gecenin en büyük şikeli maço botofogo iy 1.5 herkes yüklendi iy 0-0 ms alta yüklendi herkes ms 5-0
Sen kazanmışsın dost gerisi mühim değilBu gecenin en büyük şikeli maço botofogo iy 1.5 herkes yüklendi iy 0-0 ms alta yüklendi herkes ms 5-0
@Cutamaniac kırmızı varmış )) şisesi bile bı etkinlik parasindan pahalıdır MK.Çay ceeeek çorba bitti 🤣
Dedim.ve gol olduDarısı mls macina
Valla benim son para 1.60 dan o maçta gitti..adiler bı gol atamadilarBu gecenin en büyük şikeli maço botofogo iy 1.5 herkes yüklendi iy 0-0 ms alta yüklendi herkes ms 5-0
2. Kuponda şarjın bitecek zamanı bulduDedim.ve gol oldu