- 28,421
- 17,328
- 113
Bu sinirle eldekini de kaybetme sakin kal hadi iyi geceler cumleten
Ahbe gardasim yaAllah belanızı versin
Olacağı o ..çekim vermezse o sinirle siteye bırakır bakiyeyiBu sinirle eldekini de kaybetme sakin kal hadi iyi geceler cumleten
Way be3 oldu
Bi maça üst oynayıp 85te bozmuştum sacmasapan bi miktara. 90da 2, 90+ da 3 olmuştu ekrana 5 dk bakakalmıştım sonra bi daha bozum mozum bulaşmadım ya gelir ya gider3 oldu
Üçününde ilk yarıdan tıklatmasıArjantinde başladı
Messi alvarez martinez ileri üçlü
Helal olsun dost kendine iyi bak..Benim bünyem artık bu sttesi kaldırmıyor benim için kumar bitmiştir herkes hakkını helal etsin forumu siliyorum hesabımı nasıl oluyorsa artık iyi geceler...
Doğru seçimBenim bünyem artık bu sttesi kaldırmıyor benim için kumar bitmiştir herkes hakkını helal etsin forumu siliyorum hesabımı nasıl oluyorsa artık iyi geceler...
Umarım dönmezsin dost 🙏 kal sağlıcaklaBenim bünyem artık bu sttesi kaldırmıyor benim için kumar bitmiştir herkes hakkını helal etsin forumu siliyorum hesabımı nasıl oluyorsa artık iyi geceler...
dedi ve mac analizi yapmaya gitti . Umarım dedigim gibi olmaz cunku kasayı bırakır siteye. Çek paranı uyu kardeşimBenim bünyem artık bu sttesi kaldırmıyor benim için kumar bitmiştir herkes hakkını helal etsin forumu siliyorum hesabımı nasıl oluyorsa artık iyi geceler...