- 486
- 194
- 43
Kaybetmem önemli değil bakiye 280 onwindeki 50 TL freebetten çekim yapcam çevrim biteli yıl oldu çekim veremiyorum kupon sonuçlanmadı destek adamın yüzüne kapatiyo yatırım gerek yok dediler şimdi 50 TL yatırım diyolar
Çöp site para yatırma oraya çingene gibi her gün tebrikler 100 TL kazandıniz diye mail atiyolarKaybetmem önemli değil bakiye 280 onwindeki 50 TL freebetten çekim yapcam çevrim biteli yıl oldu çekim veremiyorum kupon sonuçlanmadı destek adamın yüzüne kapatiyo yatırım gerek yok dediler şimdi 50 TL yatırım diyolar
Lakers macı var uyurmuyumReco bile uyudu biz hala burdayiz
Dayı o site kanser yaw ben onların bonusu 50 orana sallıyorum bukadar üç kağıtci kolpaci bir site olamazKaybetmem önemli değil bakiye 280 onwindeki 50 TL freebetten çekim yapcam çevrim biteli yıl oldu çekim veremiyorum kupon sonuçlanmadı destek adamın yüzüne kapatiyo yatırım gerek yok dediler şimdi 50 TL yatırım diyolar
Biri Reco yazınca sana bildirimimi geliyor dostLakers macı var uyurmuyum
Dırekt enıstenın son bıldırımlerıne bakıom cok sever benıBiri Reco yazınca sana bildirimimi geliyor dost
Yerim seniDırekt enıstenın son bıldırımlerıne bakıom cok sever benı
Russel ne yapıyor öyle bu arada randle biraz skmis sizi kankaDırekt enıstenın son bıldırımlerıne bakıom cok sever benı
Ikıncı yarı söner klasık randleRussel ne yapıyor öyle bu arada randle biraz skmis sizi kanka
Dün de beni skti lavuk maçtan atildiIkıncı yarı söner klasık randle
NesıneNerden izliyon maclari reco
Ikı teknık aldı per sonuDün de beni skti lavuk maçtan atildi
10 kuruşa 10 senedir maç izliyonNesıne
10 kurusu kucuk gormemek gerek10 kuruşa 10 senedir maç izliyon
Bol sansSelam dostlar 3 adımda bitereceğim gelirse takip edenlerden 3 kişiye ulaşırım
TeşekkürlerBol sans