Allah allah bugun bakmamistim neyse zaten 5 gol olmasinin imkani yokTupcudenmi oynuyon gardaş sen nasıl yapmiyorEkli dosyayı görüntüle 283151ı
Ulan fasa bak durmaz bunlar şimdiİki maçta 0/1 skor biter maalesef
Banko +7 biterUlan fasa bak durmaz bunlar şimdi![]()
Arjantin alır dedim sösümün arkasındayımKeşbiş olsun tost
Belçika brezilya final oynar dediğimde şaka yapmıyordum
Bol şans deweArjantin alır dedim sösümün arkasındayım
Knka hâlen konusuyonmu? senin kupona 5 bin bastım. Ne olucak bu köşeye payfix atıyorum 🤣🤣Arjantin alır dedim sösümün arkasındayım
Hahahsjajkskwkskwkksjahah Allah seni yaKnka hâlen konusuyonmu? senin kupona 5 bin bastım. Ne olucak bu köşeye payfix atıyorum 🤣🤣
Kahkaha attım😆😆😆😆😆Knka hâlen konusuyonmu? senin kupona 5 bin bastım. Ne olucak bu köşeye payfix atıyorum 🤣🤣
Banko kupon.donunuzu basin donsuz kalin.sekil a
Bu ne la 1997ye kdr var dogum tarihi gerisi yok nasil uye olczÜye değilseniz olun 75 şartsız eklio satsak ben 150 çektim
Merhaba PALAZZO'YA Uyelik Gerceklestirin 75TL SARTSIZ Bonusunuzu Alin!Uye olmak icin Linke Tiklayip Iletisime Gecin;https://taplink.cc/ilayda
Şike var masabasi maclarOmerpahis senin kupondan gitmiş benim brom hemen paramısı ver omerpahis
Sen hep birakiyorsun zaten bidahaki kupona kadar 😁Diger kubon da ispanyadan yatti ben birakdim skerim böyle işi
Yasini basini aldin birak bu isleri ihtiyar diyolarBu ne la 1997ye kdr var dogum tarihi gerisi yok nasil uye olcz