- 11,824
- 4,840
- 113
Tebrikler wooonn olmuş
Afrika pansiyonlardan selam
O zaman Hikmet'e niye borç vermedinDaha kupon yaparız dagitiriz herkese elimden geldiğince destek veriyorum amacım para değil yardım etmek zevkine oynuyorum
Aynen isdeyim dost akşam gorusyzAfrika pansiyonlardan selam
Abi saat 1 de japonya basket üst gir toplamaBol şans Ömer abi
Abi burdaydik keşke takipte olanlara yapılsaydı dağıtımDaha kupon yaparız dagitiriz herkese elimden geldiğince destek veriyorum amacım para değil yardım etmek zevkine oynuyorum
Demıryolu rayı kemırıyorum bolsansAfrika pansiyonlardan selam
Eyvallah abi sağolasınDaha kupon yaparız dagitiriz herkese elimden geldiğince destek veriyorum amacım para değil yardım etmek zevkine oynuyorum
Hemserim bol kazanclarDemıryolu rayı kemırıyorum bolsans
Ömerin dmler incelensin 🤣Forumda para istemek yasak ..
Abi maç söyleyelim 1 ini seç gelirse yardımcı olursunDaha kupon yaparız dagitiriz herkese elimden geldiğince destek veriyorum amacım para değil yardım etmek zevkine oynuyorum
Sanki gol attıAfrika pansiyonlardan selam
Kesene bereket dostDaha kupon yaparız dagitiriz herkese elimden geldiğince destek veriyorum amacım para değil yardım etmek zevkine oynuyorum
Eee nolcak simdiÖmerin dmler incelensin 🤣
@ÖmerBaba etıket şampiyon etıketDaha kupon yaparız dagitiriz herkese elimden geldiğince destek veriyorum amacım para değil yardım etmek zevkine oynuyorum
Yada rastgele içinden ne gelirse oynaDaha kupon yaparız dagitiriz herkese elimden geldiğince destek veriyorum amacım para değil yardım etmek zevkine oynuyorum
Kesene bereketDaha kupon yaparız dagitiriz herkese elimden geldiğince destek veriyorum amacım para değil yardım etmek zevkine oynuyorum