- 5,387
- 2,765
- 113
Olabilir kod olayı sıkıntıMax 120 dakika diyorlar şimdi dün 750 TL kod dağıttılar onun yoğunluğu heralde benimde aklıma gelmedi insllah hızlı gelir
Olabilir kod olayı sıkıntıMax 120 dakika diyorlar şimdi dün 750 TL kod dağıttılar onun yoğunluğu heralde benimde aklıma gelmedi insllah hızlı gelir
Ondan muhtemelen kanki benim de aklıma o geldiMax 120 dakika diyorlar şimdi dün 750 TL kod dağıttılar onun yoğunluğu heralde benimde aklıma gelmedi insllah hızlı gelir
Olabilir kod olayı sıkıntı
Birdaha yatırmam buraya kankalar ya 1 saati geçti daha bekliyorum kusura bakmayın sizide bekletiyomOndan muhtemelen kanki benim de aklıma o geldi
Kesene bereket reis
Oo Tebrikler Ömer Baba Helal olsun toparla artık ya
Gelmıs kesene bereket
Kesene bereket kankam 🙋♂️
Yatır çek yapicam ondan dedim kesesine bereket okadr kişiye göndermiş aynen ufak bi kazanç adammış okadr kişiye yardimci olmuş yinede 👍La adam ufak bir şey koymuş adama yapamayın lan
Sağol murom Varol küçük başladık dağıttık inşallah devamı yüksek olurOo Tebrikler Ömer Baba Helal olsun toparla artık ya
İnşallah KralSağol murom Varol küçük başladık dağıttık inşallah devamı yüksek olur
Ömer baba bidakine bizşde seçSağol murom Varol küçük başladık dağıttık inşallah devamı yüksek olur
35 ytl varmı laaa cuğara alıcamSağol murom Varol küçük başladık dağıttık inşallah devamı yüksek olur