- 39,403
- 38,218
- 113
Ben bir@Novasky 7 ydi ama 8 olsun brom 8+1 sen 8 kişi secer misin ödül almayanlardan varsa destekleyenlerden sen ayarla ben orda olacağım anladın![]()
Ben bir@Novasky 7 ydi ama 8 olsun brom 8+1 sen 8 kişi secer misin ödül almayanlardan varsa destekleyenlerden sen ayarla ben orda olacağım anladın![]()
Ben salise bile saydım seçilmezsem senden alırım yada @wasil sendenDk saymiyon hocam hep ondan
😂😂Tamam dost sen at parayı 2.5 üst basalım banka bloke koydu beyler deriz gelirse açtılar deriz gelmezse 1 ayida bulabilir deriz puahah
Şaka yapma dost kalp krizinden gideriz valla ahahahaTamam dost sen at parayı 2.5 üst basalım banka bloke koydu beyler deriz gelirse açtılar deriz gelmezse 1 ayida bulabilir deriz puahah
Evde kronometre açıp salise sayıyorduk çünkü hocamDk saymiyon hocam hep ondan
Bakarsın gelir 2.5 üstTamam dost sen at parayı 2.5 üst basalım banka bloke koydu beyler deriz gelirse açtılar deriz gelmezse 1 ayida bulabilir deriz puahah
EvetŞimdi sürekli yorum atanlardan mı seçilecek
Şansa dost artık kimin nasibiyseŞimdi sürekli yorum atanlardan mı seçilecek
Bende saydım bende seçilmez senBen salise bile saydım seçilmezsem senden alırım yada @wasil senden
Donumuz kaldi dost yirtik o da uyarsa puahhahBen salise bile saydım seçilmezsem senden alırım yada @wasil senden
Kral valla bı öncekinde kendileri aradı hiçbir şekilde muhabbet yok tarafsız seçtiler beni de sağolsunlar için rahat olsunÇekiliş yapın ağa tarafsiz olur bence